Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Met dit mooie weer zie jij veel mogelijkheden om als schilder prachtige projecten op te leveren. Je bent je als schilder er volledig van bewust dat dit de piek van het seizoen is en dat het nu moet gebeuren. Iemand met deze gedachtegang is wie wij zoeken voor een leuke opdrachtgever in oost Drenthe. Sta jij nou te springen om meters te maken en prachtig werk te leveren en heb je daarnaast ook al enige jaren ervaring in het vak? Reageer dan snel onderaan deze vacature!

Ben jij de kandidaat?
Dan vind je het leuk om zowel samen te werken als alleen. Tevens beheers je een aantal facetten van het schildersvak. Zo kan jij bijvoorbeeld houtrotten, ben je kundig met een hoogwerker en plaats je ook wel eens een ruit indien dit voorbij komt. Onze opdrachtgever heeft veel particulier werk dus het kan voorkomen dat je veel verantwoordelijkheid krijgt, het is een pre als je dus zelfredzaam bent.

Wat wij bieden
  • Een salaris conform de schilder cao;
  • Vakantiegeld 8,33%;
  • Mogelijkheden voor een vast contract bij goed functioneren;
  • Opleiding/cursus mogelijkheden die betaald worden door Faber;
  • Ieder jaar een gezellige barbecue en leuke uitjes met al jouw Faber collega’s.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij ervan overtuigd dat jij aan de slag wilt als schilder bij Faber? Solliciteer dan snel! Voor vragen kun je bellen of appen naar Tjerk op [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten