Jan Reiling B.V.

Stage/BBL Mechatronica Monteur

 • Stageplaats
 • BBL-plek
MBO
 • Limburg
 • Noord-Brabant
Maarheeze, Weert, Eindhoven
14 juni 2021
1 augustus 2021

Details van de functie

Logo Jan Reiling BV is al bijna 60 jaar dé specialist in DEMAG hijs- en aandrijftechniek. Door onze centrale ligging in Maarheeze (tussen Eindhoven en Weert) zijn we zowel in Nederland als in België een begrip voor de levering van DEMAG onderdelen, takels en kranen.

Jan Reiling BV zoekt een allround mechatronica monteur met passie voor elektrotechniek

De functie
Interesse in een afwisselende baan? Houd je van mechanica (sleutelen), elektrotechniek en elektronica? Ben je een kei in het tekenen, bouwen van besturingskasten, het uitvoeren van revisie, reparatie en onderhoud aan (DEMAG) takels en onderdelen en het bouwen van hijsinstallties?

De werkzaamheden bestaan uit:
 • Het verhelpen van storingen;
 • Repareren;
 • Onderhouden.

En het bouwen, assembleren, reviseren / moderniseren van kranen, hijswerktuigen en lastaanslagmiddelen op ons bedrijf te Maarheeze. Maar ook het tekenen (E-plan) en bouwen van besturingskasten is een onderdeel van deze functie. De job is zeer afwisselend. Je krijgt onder andere te maken met mechanica (sleutelen), elektrotechniek en elektronica daarnaast komt ook regelmatig het uitvoeren van revisie, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan DEMAG takels en onderdelen te Maarheeze voor.

Uw profiel
Je hebt een zelfstandige persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel die eerst denkt en dan doet. Iemand die zijn vrijheid aan kan en goed met mensen omgaat. Als technicus met zelfvertrouwen blijf je leren en ben je niet voor één gat te vangen. Ook beschik je over een technische opleiding (elektro is een pre) en ben je bereid om je verder te ontwikkelen, daarnaast heb je geen hoogtevrees. (deze functie in combinatie met BBL opleiding mechatronica is ook mogelijk)

Wij bieden
Een zeer afwisselende, interessante baan met veel eigen verantwoordelijkheid (mogelijkheid tot praktijkbegeleider te worden), een prettige werksfeer zoals je deze vindt binnen een klein bedrijf. Daarnaast beschik je over professionele uitrusting, cursusmogelijkheden (E-plan) en een goed salaris met pensioenregeling.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
Han Reiling
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Jan Reiling B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.