Santé Partners

Verpleegkundige parttime - Tiel Passewaaij

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een betekenisvolle en afwisselende baan in de zorg die goed te combineren is met bijvoorbeeld een gezin? Een baan in Tiel met vrijheid, verantwoordelijkheid en aantrekkelijke werktijden? Haal jij veel voldoening uit het verpleegkundig vak en een goede werk en privé balans? Neem dan deel aan de pilot waar jouw werkdag start om 9 uur en eindigt om 3 uur. Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Verpleegkundige parttime - Tiel Passewaaij
12 tot 14 uur

Jij als Verpleegkundige…
bent technisch expert en schakelt nauw met de wijkverpleegkundige. Je verricht signalerende taken en voert verpleegtechnische handelingen uit. Jij houdt je bezig met curatieve werkzaamheden en taken gericht op revalidatie en reactivering. Ook zie jij als professional waar de cliënt in zijn psychosociale problematiek begeleidt kan worden. Je hebt zo nu en dan een bereikbaarheidsdienst, hierdoor heb je regelmatig te maken met ongeplande zorg. Van jou wordt verwacht dat je acuut weet te handelen, besluitvaardig bent en oplossingsgericht te werk gaat. Juist op dit soort momenten kun jij jouw deskundigheid laten zien. Je voert één keer per half jaar evaluatiegesprek met de cliënt en/of mantelzorger. Als verpleegkundige niveau 4 ben jij de specialist als het gaat om complexe technische handelingen. Denk hierbij aan de mannenkatheters en SP katheters. Ook tref jij regelmatig terminale patiënten, waarbij je aanvullend nazorg levert voor de nabestaanden. Hierin kun jij als verpleegkundige in de wijk hét verschil maken. Binnen Santé Partners wordt gewerkt met zelf organiserende teams. Dit betekent dat een verpleegkundige extra neventaken heeft. Binnen een team kun jij je bijvoorbeeld specialiseren op onderwerpen binnen jouw vakgebied. Daar waar jouw kracht ligt, word je ingezet.“De zorg wordt steeds complexer, uitdagender en leuker ”, aldus Maud Lanters, verpleegkundige in de wijk bij Sante Partners. “Thuiszorg is zoveel meer dan alleen het aandoen van steunkousen. De extra neventaken binnen een zelf organiserend team, maakt het werk extra leuk, gevarieerd en geeft veel verantwoordelijkheid”.

Over jouw team
Tiel Passewaaij is een fijn team waarbij saamhorigheid hoog in het vaandel staat. Samen staan we voor goede en passende zorg, waarbij we continue proberen te verbeteren als het gaat om kwaliteit van zorg. We streven naar een prettige werksfeer, zijn laagdrempelig en we proberen elkaar altijd te helpen. Ons team bestaat uit verzorgenden, wijkziekenverzorgenden en (wijk)verpleegkundigen. Dit zorgt voor een gevarieerde groep mensen die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: samen goede zorg leveren. Ons cliëntenbestand is zeer gevarieerd en we bieden veel (hoog)complexe zorg. Samen met huisartsen en andere disciplines zorgen we voor een prettig netwerk rondom de cliënt, die zodoende de best mogelijke zorg ontvangt.

Wat wij jou bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 45 (cao VVT) waar je minimaal €2.492,- en maximaal €3.362,- bruto per maand ontvangt op basis van 36 uur. Omdat je flexibel werkt heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag, afhankelijk van jouw rooster.
We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• de luxe om flexibel te werken, jouw werkdag start om 9 uur en om 3 uur ben je klaar
• een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal! Voor verpleegkundigen bieden wij een unieke opleiding ‘verpleegkundig leiderschap’.

Wij investeren in mensen, dus ook in jou!• Je bent minimaal in het bezit van een mbo diploma verpleegkunde en beschikt daarbij over een geldige BIG registratie.
• Jouw verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date of je bent bereid deze te behalen via onze Academie.
• Je werkt met cliënten, dus je bent iemand met veel inlevingsvermogen. Mensen voelen zich prettig en veilig bij jou. Daarom ben je ook iemand die erg communicatief-en sociaalvaardig is.
• Tevens beschik je over improvisatievermogen om in onverwachte situaties goed te kunnen schakelen. Dit vraagt om flexibiliteit en een goede dosis stressbestendigheid.
• Je bent een verpleegkundige die graag regie heeft over haar eigen werkzaamheden, maar je weet ook een waardevol onderdeel van een team te zijn.
• Aanvullend neem je graag initiatief tot het verbeteren van de kwaliteit in de zorg.

Informatie en solliciteren
Geeft flexibiliteit, vrijheid, ontwikkeling en uitdaging jou energie? Dan is een baan als verpleegkundige passend voor jou! Solliciteer dan via de ‘direct solliciteren button’. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de wijkverpleegkundigen Iris van der Ven [klik hier voor het telefoonnummer] en Jeanet Roza [klik hier voor het telefoonnummer] of via de mail: [stuur een e-mail]. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment-assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht of mail ons [stuur een e-mail] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners