Santé Partners

Sociaal raadsman/-vrouw fulltime I Midden Gelderland

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
HBO
  • Gelderland
Zevenaar, deels in Overbetuwe
28 juli 2021

Details van de functie

Logo Vind je het prettig om samen te werken met netwerkpartners en gemeenten Zevenaar en Overbetuwe? Zie je jezelf zelfstandig werken in een klein team? Ben je ondernemend en zie je het als een uitdaging om de zelfredzaamheid van onze cliënten te vergroten? Heb je ervaring met het begeleiden van vrijwilligers en het geven van trainingen aan cliënten, vrijwilligers en professionals? Kom dan werken als sociaal raadsman /-vrouw bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Sociaal raadsman/-vrouw (Midden Gelderland)
36 uur

Jij als sociaal raadsman/-vrouw…
zet je in om vooral kwetsbare cliënten te informeren en te adviseren bij hun sociaal juridische vragen. Daarbij wordt van je verwacht dat je de vraagstelling van cliënt breed kunt interpreteren en snel kunt doorgronden. Je biedt ondersteuning waarbij je zoveel mogelijk aansluit bij de mate van zelfredzaamheid van de cliënt en waar mogelijk het sociale netwerk van de cliënt in te schakelen. Je werkt intensief samen met professionals van gemeente, andere instellingen en vrijwilligers. De aanpak naar de cliënt stem je waar nodig af met interne en externe collega’s. Je bemiddelt bij geschillen tussen instanties en cliënten. Ook signaleer je knelpunten in wet- en regelgeving en zet je in om deze te verhelpen. Sociaal raadslieden vervullen een rol bij het geven van cursussen aan vrijwilligers, cliënten en professionals over o.a. voorzieningencheck, thuisadministratie en omgaan met geld.

Jouw nieuwe werkplek
Je werkt veelal solistisch in een klein team van bevlogen collega´s en netwerkpartners. Elke dag opnieuw is een verrassing op zich. Je werkt deels in Zevenaar, deels in Overbetuwe. De diversiteit aan vragen maakt dat geen enkele hulpvraag van een client hetzelfde is. Werk jij graag zelfstandig en heb je een creatieve geest? Lees dan verder.

Wat wij jou bieden
De functie van sociaal raadsman/vrouw valt in FLG 8 (EUR 2.712-3.864 ) van de CAO Sociaal Werk. Wij bieden hierin goede secundaire arbeidsvoorwaarden met veel aandacht voor duurzame inzetbaarheid, loopbaanbudget (LBB) en individueel keuzebudget (IKB). Denk hierbij aan 1,5% boven op jouw salaris, dit kun je inzetten voor duurzame inzetbaarheid, ook ontvang je vanaf een bepaalde leeftijd extra vitaliteitsuren. Als sociaal raadsman/vrouw krijg je veel ruimte om lokaal invulling te geven aan jouw professie. Daarnaast biedt Santé Partners scholing aan in het kader van beroepsregistratie in het registerplein Je krijgt een laptop en telefoon, zodat je flexibel kunt werken. Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?• Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding op sociaal-juridisch terrein met actuele kennis en werkervaring op het gebied van uitkeringen en voorzieningen, belastingen en toeslagen, schulden en beslag.• Je bent een kundige, zelfstandige en doortastende professional met aantoonbare werkervaring in het sociaal raadsliedenwerk.• Je hebt ervaring in het samenwerken met vrijwilligers en het geven van trainingen en voorlichting aan cliënten, vrijwilligers en professionals.• Je bent flexibel inzetbaar, ook buiten kantooruren;• Je bent ondernemend initiatiefrijk inspelend op nieuwe projecten en ontwikkelingen in en extern. • Je bent in het bezit van rijbewijs en auto.• Je hebt kennis van de sociale kaart.

Informatie en solliciteren
Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan via de 'direct solliciteren button'. Voor meer informatie omtrent de sollicitatie, neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of onze recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht of stuur een mail naar [stuur een e-mail] en we je nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je tot contact opnemen Hein van Teeffelen, gebiedsmanager Sociaal Domein [klik hier voor het telefoonnummer] .Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners