Consolid

Fietskoerier in Breda

Details van de functie

Logo Lekker fietsen, zoeven langs de wegen. Een windje voor en dan een windje tegen. Je leest het goed, jij kan betaald fietsen! Wij zijn namelijk op zoek naar fietskoeriers.

Je kan in deze functie al aan de slag voor 8 uur per week, maar wil je meer uren werken dan is dat ook zeker mogelijk. De dagen/uren die je ingepland staat is vooraf bij jouw bekend. Op dat moment zorg je er voor dat je bereikbaar bent, want elk moment kan er een berichtje bij je binnen komen dat je naar het restaurant in Breda moet komen om de bestelling bij de mensen in Breda weer af te geven.

Je eigen fiets die fietst natuurlijk het fijnst dus die kan je dan ook gewoon gebruiken. Vanaf het moment dat jij thuis vertrekt gaat je werktijd van start, want we zijn er van overtuigd dat jij al in de startblokken klaar zit om op je fiets te springen. Nadat jij de eerste bestelling hebt afgeleverd krijg je alweer het volgende berichtje binnen waar je het volgende gerecht gaat afhalen en moet gaan bezorgen. Dit gaat zo de gehele dienst door.

Je starttijd ligt tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Afhankelijk van hoe laat je start bepaald jouw eindtijd. Je werkt in elk geval 4 uur per dienst. Belangrijk is wel dat jij in elk geval 2 dagen per week beschikbaar bent waarvan 1 dag op vrijdag, zaterdag óf zondag.

Ben jij die sportieveling die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer direct! Je kan natuurlijk ook een Whatsapp sturen naar [klik hier voor het telefoonnummer] om te laten weten dat deze functie jou op het lijf is geschreven.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een sportieve functie waarbij je ook nog eens kan genieten van je eigen favoriete muziek bieden wij jou het volgende:
  • Een betaalde sportactiviteit op de fiets;
  • Een baan die je prima naast je studie of andere bezigheden kan verrichten;
  • De fooi die je ontvangt van de mensen mag je in eigen zak steken;
  • Bruto uurloon van EUR6,20 bij 16 jaar oplopend tot een bruto uurloon van EUR10,20 vanaf 21 jaar en ouder;
  • Een vergoeding per afgelegde kilometer op de fiets tijdens je dienst.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid