Continu professionals

Woonconsulent

Details van de functie

Logo Voor verschillende woningcorporaties in Zuid-Holland ben ik op zoek naar ervaren woonconsulenten. Als woonconsulent weet jij als geen ander hoe je moet samenwerken met je collega?s en ketenpartners. Bij overlast zaken zoek jij naar een gepaste oplossing en ben je het aanspreekpunt voor de bewoners. Je krijgt energie van het aanpakken van overlastzaken en staat stevig in je schoenen. Herken jij jezelf hierin? Lees snel verder want dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen
  • Meer dan 2 jaar ervaring in de rol als woonconsulent bij een woningcorporatie- Sociaal en communicatief vaardig- Bekend met verschillende computersystemen- Klantgericht en je staat sterk in je schoenen- Je bent flexibel in reis en werktijden

Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris conform CAO woondiensten - Doorgroei- en trainingsmogelijkheden - Verschillende leuke opdrachten

Info over het bedrijf
Voor meerdere woningcorporaties in Zuid-Holland zijn we doorlopend op zoek naar ervaren woonconsulenten.Als HR-dienstverlener richten wij ons al meer dan 20 jaar uitsluitend op de woningcorporatiesector en de mensen die er werken. Werken in de wereld van woningcorporaties is namelijk iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. Woongenot. Leefbaarheid in de wijk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals