Komptech Sambeek BV

Allround productie- en montage medewerker

 • Stageplaats
 • BBL-plek
MBO
 • Noord-Brabant
Sambeek, Nijmegen
21 juni 2021
1 augustus 2021

Details van de functie

Logo Komptech Sambeek BV is op zoek naar een allround productie en montage medewerker voor in de werkplaats en op locatie bij de klant. Komptech Sambeek BV opereert in de markt van de intensieve pluimveehouderij en onder de merknaam Heritage Products in de professionele paardensport en paardenhouderij. De medewerker zal voor beide merken afwisselend actief zijn.

Werkzaamheden
Voor Heritage Products zijn de werkzaamheden met name in de werkplaats: Bedienen van CNC freesmachines, PVC lasmachines en zagen. Productie van onder andere hekwerken en hindernismaterialen. Verpakken van gereedstaande orders. Laden en lossen van vrachtwagens met heftruck. Productie van beurstand materialen en demomaterialen.

Wat ga jij doen?
Voor Komptech Sambeek zijn de werkzaamheden vooral op locatie bij de pluimveehouder: Installatie en montage van nieuwe drinkwater- en koelingsinstallaties. Onderhoudswerkzaamheden aan bestaande huisvestingsinstallaties en koelingsinstallaties. Repareren en vervangen van mestbanden, eiertransportsystemen en voersystemen.

Profiel van de medewerker:
We zoeken een enthousiaste en gedreven medewerker die in staat is zelfstandig te werken en werkzaamheden te plannen over de dag. Iemand die over de spreekwoordelijke 2 rechterhanden beschikt en het leuk vindt om zeer diverse werkzaamheden te hebben.
 • Kennis van CNC freeswerk en software is een pré maar kan gecompenseerd worden met leergierigheid.
 • Heftruck diploma is zeer gewenst.
 • Een goede klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheidsgevoel van belang.
 • Goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Dit betekend ook dat de werkzaamheden bij acute problemen ook in het weekend nodig kunnen zijn. Een 9:00 -17:00 mentaliteit kunnen we daarbij niet gebruiken.

Ben jij die service gerichte allround medewerker op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan? Dan horen we graag van je.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Ernest Bloemen
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Komptech Sambeek BV gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.