Faber personeelsdiensten

Planner

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Helemaal thuis in het schildersvak, maar wil je niet meer elke dag met een kwast in je handen staan? Wij bieden je bij Faber Personeel een afwisselende plannersfunctie in het mooie schildersvak!

Wat houdt deze afwisseling precies in? In deze functie ga je aan het werk voor een schildersbedrijf en ben je een manusje van alles. ’s-Ochtends rij je verschillende werken af waar de schilders aan het werk zijn, daarna rij je naar kantoor en plan je nog wat werken in. Nadat je geluncht hebt, rij je naar een opdrachtgever toe om een werk op te nemen. Terug op kantoor werk je een offerte uit voor deze opdrachtgever. Eind van de dag controleer je of alle producten die de schilders nodig hebben nog op voorraad zijn. Je besteld producten die er niet meer zijn bij de leveranciers.

Vind je het toch leuk om af en toe nog eens die kwast te gebruiken? Dat kan! Als je het leuk vindt kun je zo nu en dan zelf ook een projectje oppakken.

Ben jij de kandidaat?
Om goed in te kunnen schatten op welke werken je welke schilder in kan plannen is het belangrijk dat je al ervaring hebt in het schildersvak.

Je zit regelmatig in de auto om de projecten langs te rijden. Het is dus wel van belang dat je een rijbewijs hebt.

Wat wij bieden
Naast dat we jou een leuke, afwisselende functie bieden, heeft Faber Personeel jou nog veel meer te bieden!

Wij bieden je een salaris tussen de EUR 2.350,- en EUR 3.150,- bruto per maand, afhankelijk van het aantal jaar dat jij ervaring hebt.
Bij ons krijg jij zelf de keuze waar jij je pensioen op wilt bouwen: Stipp of BPF Schilders. Houd jij aan het eind van de maand netto liever wat extra salaris over of spaar jij liever voor een grote pensioenpot?

Al bekend met ons spaarpuntensysteem? Met elk gewerkt uur spaar jij punten waar je cadeaus en dagjes weg mee kunt kopen!

Extraatje bijverdienen? Breng ons in contact met de timmermannen, schilders en metselaars uit jouw omgeving en verdien een bonus van EUR 250,- (per persoon!) als wij deze kandidaten aan het werk kunnen zetten!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Nieuwsgierig geworden? Bel, mail of app voor meer informatie. Solliciteer en we maken zo snel mogelijk een afspraak om kennis te maken! [stuur een e-mail] | [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten