Bouwmaat

Medewerker Goederenadministratie

Details van de functie

Logo Wat breng je mee?

Wat breng je mee?

De vestigingen waarmee je nauw samenwerkt, liggen verspreid over heel Nederland. Het team hecht er heel erg aan dat ook die relaties goed zijn en dat er fijn wordt samengewerkt. Uiteindelijk dienen we hetzelfde doel.

Verder vragen wij:

 • aantoonbare ervaring met goederenadministraties.
 • minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in een relevante richting. Denk bijvoorbeeld aan de opleiding Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie of PDB.

Wat krijg je terug?

Jouw werkplek is bij een van de Beste Werkgevers van 2020-2021. Dat is niet voor niets en daar zijn we dan ook enorm trots op. Dat we ons als organisatie blijven ontwikkelen vinden we belangrijk. Kortom, een gedreven organisatie met een sociale en resultaatgerichte cultuur.

Verder bieden wij:

 • Een salaris tussen de € 2.450,- en de € 3.050,- per maand o.b.v. een werkweek van 40 uur;
 • Een werkweek van 32 uur;
 • Resultaatafhankelijke bonus die kan oplopen tot 10%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling, waarbij je zelf flexibel kunt sparen;
 • 26 vakantiedagen en nog eens drie dagen als je niet ziek bent geweest;
 • Korting op alle producten die we verkopen;
 • Fijne werksfeer waar ruimte is voor borrels en wordt stilgestaan bij jubileums en andere bijzondere momenten;
 • Als je sportief bent kun je iedere dinsdag op de racefiets mee een rondje fietsen;
 • Allerlei cursussen die je kunt volgen via Bouwplaats, ons digitale opleidingshuis.

Wat ga je doen?

Jij, de Medewerker Goederenadministratie, bent primair verantwoordelijk voor de ordermatching. Dit proces is heel specifiek en dat aspect maakt deze functie uitdagend en uniek.

Dit doe je voor zo’n acht tot tien verschillende vestigingen en een aantal leveranciers. Staan de vrachtkosten niet vermeld, is er sprake van hoeveelheids- of prijsverschillen, zijn de palletkosten niet in rekening gebracht? Een greep uit de voorbeelden waarom er een mismatch ontstaat. Jij zoekt uit wat er misgaat en stemt vervolgens met de vestiging, intern of met de leveranciers af hoe dit in het vervolg kan worden voorkomen. Voor de leveranciers waar je verantwoordelijk voor bent, wikkel je de openstaande postenlijst af en toon je eigenaarschap in de afwikkeling van deze verschillen.

Het team

Samen met zes collega’s en een Manager vormen jullie de afdeling Goederenadministratie. Een gemêleerde en hardwerkende groep mensen die altijd bereid is elkaar te helpen.

Via Teams starten jullie gezamenlijk de week op. In een half uurtje bespreken jullie het weekend, de planning voor de komende week en de balans tussen werk en privé zoals die door jou ervaren wordt. In tijden van corona wordt er vanuit huis gewerkt, maar via Teams en de app-groep blijven jullie met elkaar in contact.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat

Bouwmaat is met haar 49 vestigingen door heel Nederland dé groothandel voor de vakman in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Onze producten en diensten helpen onze klanten slimmer bouwen. Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team en krijg je genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ambitie, betrokkenheid, collegialiteit, transparantie en vakmanschap zijn belangrijke kenmerken van onze organisatie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat