Faber personeelsdiensten

Leerling Bouw

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wil jij een echte vakman timmerman worden? Jij als leerling timmerman gaat met een ervaren timmerman mee op projecten in het particulieren segment. Naast de ondersteuning van een ervaren timmerman helpen wij jou verder ontwikkelen als timmerman doormiddel van cursussen. Wil je opgeleid worden en het in de praktijk leren in plaats van de schoolbanken? Dat is bij Faber mogelijk! Er zijn diverse mogelijkheden om je allround te ontwikkelen als timmerman.

Ben jij de kandidaat?
Wil jij jezelf ontwikkelen als allround timmerman, en ben jij enthousiast geworden? kijk snel of je in aanmerking komt voor de onderstaande functie eisen, twijfel dan niet om te reageren!
  • Je toont initiatief en draagt verantwoordelijk voor je werk en gereedschap
  • Je bent positief ingesteld en gaat geen uitdaging uit de weg
  • Wilt werken in team verband
  • Bij voorkeur in het bezig van een rijbewijs

Wat wij bieden
Je bent van harte welkom bij Faber en we willen het je zo ook laten ervaren. Wij bieden een plaats om je verder te ontwikkelen. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Mocht je vragen hebben, dan beantwoorden we die graag! Daarnaast hebben we ook de praktische zaken goed geregeld. Wij bieden loon conform de Bouw CAO met daarnaast cursussen die aansluiten op de functie timmerman. Daar houdt het niet bij op, je hebt namelijk kans op een vaste aanstelling, werk garantie en je kunt trainingen volgen.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel. Voor vragen kun je bellen/appen of mailen naar Sjoerd Tros op [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten