Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als timmerman ga jij aan de slag in de provincie Groningen waarbij elke dag weer anders is! Lijkt het jou wat om te werken binnen een goed georganiseerd bedrijf? Waarbij de dag begint met een kop koffie op de mooiste projecten. Binnen Faber krijg je de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Als timmerman kun je aan de slag binnen nieuwbouw- of renovatieprojecten of een combinatie hiervan, het is allemaal mogelijk!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben jij een enthousiaste en gedreven timmerman die mooi werk wilt realiseren. Altijd verder wilt ontwikkelen en houdt van heldere communicatie met de klanten en je collega's.

Wat wij bieden
Een fulltime functie als timmerman met een werkweek van 40 uur.
Wij verlonen conform de Bouw CAO, dit betekent voor jou dat je:
  • Salaris conform Bouw CAO ontvangt, dus tussen de EUR 2400 - EUR 3200 per maand;
  • BPF pensioen vanaf dag 1 opbouwt;
  • De keuze hebt voor Tijdspaarfonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen;
  • 20 ATV dagen;
  • 3 kort verzuim dagen;
  • 10 of 13 seniorendagen als jij daar recht op hebt.
Daarnaast spaar jij als timmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus, hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken
Via Faber ga je als vakman in de bouw aan de slag bij de mooiste projecten bij jou in de buurt! Samen vinden wij de baan die bij jou past, zodat jij elke dag met veel plezier je werk kunt uitvoeren. Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Zo gaan we elke dag een stap verder om persoonlijk het verschil te maken.

Meer weten?
Wij gaan graag met jou vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar. Voor vragen of het inplannen van een gesprek kun je bellen of Whatsappen naar Murk de Vries via [klik hier voor het telefoonnummer] , mailen naar [stuur een e-mail] of solliciteer en wij nemen snel contact met jou op!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten