LMI Lucht en Milieu

Sales Marketeer

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Vast contract
 • Tijdelijk
MBO
 • Overijssel
Hengelo
23 juni 2021
27 augustus 2021

Details van de functie

Social Selling Marketeer gezocht bij LMI Lucht en Milieu Issues

Later begint nu!
Begin daarom nu bij LMI Lucht en Milieu Issues als Social Selling Marketeer.
De disciplines Marketing en Sales schuiven steeds verder in elkaar door de intrede van nieuwe (online) technologieŽn en daardoor zien we veranderend koopgedrag (Jij googled toch ook eerst...? Of consulteert een blog) Dat vereist binnen organisaties andere commerciŽle rollen; Social Selling Marketeer is zo'n nieuwe uitdagende rol!

Over de functie
Als Social Selling Marketeer ben je in ons kleine team een uiterst belangrijke schakel en verantwoordelijk voor de Lead Factory. Het tool binnen LMI om smarter en beter onze klanten te bedienen en prospects te bereiken, want de successen van vandaag zijn geen garantie voor de successen van morgen. Je moet blijven innoveren en op veranderingen in blijven spelen. Jij bent de operator van onze Lead Factory en voorziet de Factory van "grondstoffen"op het gebied van marketing in combinatie met Social Selling.

Over LMI Lucht en Milieu Issues
LMI Lucht en Milieu Issues is opgericht door Willem J. van de Kraats en gevestigd in Hengelo. LMI houdt zich bezig met luchtbehandeling voor industriŽle productie processen. Of het nu is om een luchtbehandelingsconcept te bedenken zodat toastjes niet meer kromtrekken door een te hoog vochtigheidsgehalte in de productie-omgeving of dat wok-geuren uit een industriŽle groot-keuken niet tot geur overlast zorgen in een woonwijk,.... LMI ontwikkeld een totaal-oplossing concept, van ontwerp, productie, uitvoering, installatie en oplevering volgens de laatste inzichten en milieu-voorschriften.

Wij zoeken jou, want mensen maken het verschil
Ben je nieuwsgierig, innovatief en creatief, een doener en werk je met passie voor klanten? Zoek jij een uitdaging en heb je brede commerciŽle sales en marketing interesse? Hecht je aan een informele en ongedwongen werksfeer, hecht je er waarde aan om met plezier te werken in een prettige en inspirerende werkomgeving met oog voor detail?

Over ons
 • We juichen persoonlijke groei en ontwikkeling toe en stimuleren je graag hierin.
 • We zijn ambitieus en hebben een ultiem doel om op het gebied van duurzame industriŽle luchtbehandeling een naam te vestigen.
 • We zijn ambitieus en vastberaden om deze positie in de markt te veroveren.

Wil jij deel uitmaken van dit succes? Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Margerieth Visser
E-mailadres:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door LMI Lucht en Milieu gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.