Bouwmaat

Commercieel Medewerker

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker start jouw dag om 7 uur. De eerste klanten komen binnen. Eén van hen spreek je aan om te vragen naar de status van zijn bouwproject. Je duikt daarna achter de computer om mails van klanten te beantwoorden.

Tussendoor komt een klant langs met een bouwtekening. Je voorziet hem van het juiste advies over de benodigde producten. Vervolgens staat er een klant te wachten die een offerte wil hebben voor een grote afname. Samen bekijken jullie de mogelijkheden.

Een aantal nieuwe klantpassen zijn afgegeven en het is aan jou om deze na te bellen. Ook geef je klanten een rondleiding waarin jij ze verteld over de mogelijkheden van Bouwmaat. Na de pauze zie je een klant bij de verfmengbalie staan en help je hem verder.

Aan het einde van middag heb je overleg. De aankomende acties worden doorgenomen. Er wordt een plan gemaakt voor de te bestellen actie- en promoproducten en hoe de actieproducten op de winkelvloer gepresenteerd gaan worden. Na een korte terugblik op de dag is het om tijd om naar huis te gaan.

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team en krijg je genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ambitie, betrokkenheid, collegialiteit, transparantie en vakmanschap zijn belangrijke kenmerken van onze organisatie.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

Wij bouwen graag samen aan jouw ontwikkeling. Zo kun je opleidingen volgen of doorgroeien naar een andere functie. Het contact met onze (vaste) klanten maakt deze baan nóg leuker.

Verder bieden wij:

  • Je ontvangt een contract voor 40 uur
  • Een salaris tussen de €2.448 en €2.923 bruto op basis van 40 uur
  • Een bonus op basis van persoonlijke prestaties en die van de vestiging
  • Een goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband
  • Korting tot 20% op het assortiment
  • Een informele werksfeer
  • Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkelmogelijkheden door een breed aanbod aan opleidingen

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een MBO3 diploma in een bij voorkeur bouwkundige of commerciële richting
  • Je hebt affiniteit met de bouw en kennis van bouwmaterialen

Heb je al ervaring met sales en ben je bekend binnen een B2B omgeving? Dan zien wij dat als pré.

Meer informatie of direct solliciteren?

De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en een assessment welke jij online kunt invullen.

De vacature staat open tot en met vrijdag 30 juli 2021.

Let op: nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link. Graag verzoeken wij je om op deze link te klikken en je sollicitatie compleet te maken. Het is noodzakelijk om beide formulieren in te vullen, zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Josi Selanno, Manager Logistiek en Service, via [klik hier voor het telefoonnummer] . Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Suzanne van den Berg, Junior HR-adviseur, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat