Alliander

AD HBO Elektrotechniek door leren en werken

  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Holland
  • Utrecht
  • Zuid-Holland
Amsterdam
24 juni 2021
31 augustus 2021

Details van de functie

Logo Zoek je een HBO opleiding waarbij je leert door te werken? Maak kennis met ons werk- en- leerprogramma in de HBO elektrotechniek. Lees snel verder!

Zoek je een HBO opleiding waarbij je leert door te werken? Maak dan kennis met ons werk- en- leerprogramma in de HBO elektrotechniek! Met deze opleiding van 2 jaar leer je van onze experts, doe je het werk in de praktijk én krijg je een diploma. Combineer school met werk en word opgeleid tot engineer of technisch specialist. Als Operational Network trainee bij Alliander maak je het mogelijk.

Jouw werk
Als Operational Network trainee werk je aan oplossingen voor een beter klimaat en een duurzame wereld. Je werkt aan systemen om energie slim, duurzaam en veilig te transporteren. Je leert hoe windmolens, zonnepanelen en laadpalen worden aangesloten op het net. Maar ook wat er nodig is om een nieuw netwerk te ontwerpen. Het werk dat je gaat doen hangt af van jouw interesses, want we hebben meerdere afdelingen waar je terecht kan. Denk aan hoogspanningsonderdelen, aanleg van laagspanningsnetten of juist meer de ontwerpkant. Dit alles doe je onder begeleiding van een ervaren Alliander collega.

Jouw opleiding
Naast je werk volg je samen met 9 andere studenten in 2 jaar de hbo-opleiding Associate degree Elektrotechniek. Je werkt 3 dagen in de week bij Alliander en de overige 2 dagen ben je op school te vinden. Lessen worden zowel online als op locatie gegeven in Arnhem en Amsterdam, afhankelijk van jouw woonplaats. Huiswerk en tentamens? Daar plan je zelf een aantal uur per week voor.

Wil je na de 2 jaar doorgaan voor het volledige bachelor-diploma? Dat kan zeker! Dan volg je de laatste twee jaar nog in een deeltijdstudie en werk je gewoon bij ons. Zo heb je dus al 4 jaar werkervaring op de dag dat je je diploma hebt.

Wat je nog meer als operational network trainee bij Alliander kan verwachten? Check hier onze opleidingspagina: werkenbij.alliander.com/operational-netwerk-programma/

Jouw werkgever
Wij zijn Alliander. Dagelijks houden wij ons bezig met het onderhouden en aanleggen van kabels en leidingen, die stroom en gas leveren aan miljoenen Nederlanders. Bij Alliander hebben we hier al 100 jaar ervaring mee. Kennis die we graag met jou delen. Alliander bestaat uit verschillende bedrijven waaronder Liander, Qirion en Kenter. We werken samen met 7300 vakmensen, waar jij onderdeel van wordt!

Wat krijg je van ons?
Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we allemaal beter van. Wij bieden je een betaalde werkplek én betalen je AD opleiding Elektrotechniek. En er is meer, je kan ook rekenen op:

Wettelijk minimum maandloon. Wat je verdient hangt af van je leeftijd. Check hier van je bruto elke maand krijgt:
18 jaar: € 842,40
19 jaar: € 1010,90
20 jaar: € 1347,85
21 jaar of ouder: € 1684,80

Een baan als engineer of technicus na afronding van je opleiding

NS businesscard voor al het reizen met OV
Laptop én telefoon
160 uur (20 dagen) wettelijk verlof
40 uur (5 dagen) bovenwettelijk verlof


​Jouw achtergrond
Je barst van de energie om aan de slag te gaan. De geleerde theorie pas je liever direct toe in de praktijk. Stilzitten is niet je ding en dat snappen we. Daarom krijg je nu de mogelijkheid om studeren en werken te combineren. Ook heb jij:

een havo-diploma met een NT-profiel en wiskunde B of een mbo-diploma niveau 4 Techniek met wiskunde.
een rijbewijs B is mooi meegenomen voor deze functie.


Jouw actie
Wil je je direct aanmelden? Dat kan! Gebruik het onderstaande formulier. Meld je aan voor 1 mei 2021.

Wil je meer weten over Alliander of eens kennismaken? App met Annalyn Brugman via [klik hier voor het telefoonnummer]

Meer informatie over de opleiding? Check de opleidingspagina werkenbij.alliander.com/operational-netwerk-programma/ of neem contact op met Mieke de Vries via [stuur een e-mail]

Goed om te weten
Iedereen die bij ons aan de slag gaat, heeft een verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig. Wij betalen die voor je. Daarnaast checken wij je identiteit en diploma’s tijdens je sollicitatie.

Meer informatie hierover lees je op werkenbij.alliander.com/arbeidsvoorwaarden/informati…
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Wouter de Jong
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Alliander gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.