NHA thuis-studies

Vacature Online Marketing SEO Specialist bij NHA

 • Vacature
HBO
 • Limburg
 • Zeeland
 • Noord-Brabant
 • Gelderland
 • Utrecht
 • Overijssel
 • Flevoland
 • Drenthe
 • Groningen
 • Friesland
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
Panningen
25 juli 2021

Details van de functie

Logo Vacature Online Marketing SEO Specialist bij NHAJaarlijks kiezen tienduizenden studenten voor een thuisstudie van NHA. Ons aanbod bestaat uit tal van studies en cursussen, variŽrend van eigen-bedrijf-starten tot complete beroepsopleidingen en van hobby- tot taalcursussen. Tevens bieden we voortgezet onderwijs aan. Dit alles in de vorm van afstandsonderwijs. We zijn dan ook ťťn van de grootste particuliere opleiders in Nederland op dit gebied. Al ruim 85 jaar is NHA actief in de markt en we stoppen niet met groeien. We zijn ambitieus en hebben mooie toekomstplannen waar we met een hecht team van collega’s naartoe werken. Een prettige werksfeer en –omgeving vinden we belangrijk, evenals de persoonlijke groei van al onze medewerkers. Wil jij ons komen versterken? Ter uitbreiding van onze online marketing afdeling zijn wij op zoek naar een:
 • Online Marketing SEO Specialist (32 tot 38u) Wat houdt je functie in? Jij houdt je bezig met het vergroten van de online zichtbaarheid en bekendheid van NHA. Als Online Marketing SEO Specialist creŽer je brand awareness en uiteindelijk nieuwe inschrijvingen via SEO-campagnes en de websites van NHA en BuddyWise, voor zowel Nederland als BelgiŽ. Je produceert prikkelende content die potentiŽle klanten binnenhaalt ťn over de streep trekt om zich in te schrijven. Linkbuilding, content en techniek kennen voor jou geen geheimen, en je bent up-to-date over de laatste SEO-trends en eisen. Je bedenkt, implementeert en analyseert campagnes. Je werkt samen met de rest van het marketing team dat bestaat uit diverse specialisten op o.a. het gebied van affiliates, databases, SEO, social media, video, e-mail en marketing automation. De taken van de Online Marketing SEO Specialist samengevat: Als online marketeer houd je je bezig met: opstellen en uitwerken van een doeltreffende SEO-marketingstrategie; bedenken en implementeren van winstgevende campagnes; linkbuilding, content en techniek voor een optimaal resultaat; analyseren van de prestaties van diverse campagnes en hierop actie ondernemen; optimaliseren van campagnes met relevanterekeywordsen pagina’s; analyseren van concurrenten; opzetten van testen en experimenten ter optimalisatie van de campagnes; onderzoeken en testen van nieuwe mogelijkheden en tools om de resultaten nog verder te verbeteren.
 • Welke karaktereigenschappen beschrijven jou: Je bent analytisch sterk en innoverend ingesteld. Je werkt zelfstandig en hebt een proactieve houding. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Online Marketing SEO Specialist. Je spot nieuwe ontwikkelingen en trends in jouw werkveld, en past deze toe. Je weet anderen te overtuigen van je goede ideeŽn. Kennis van en ervaring met Google Analytcis, Google Tag Manager en overige SEO-tools. Kennis van HTML, CSS en Javascript is een prť. Wat hebben we jou te bieden? Wanneer je gaat werken als Online Marketing SEO Specialist bij NHA, dan krijg je een afwisselende en uitdagende baan in een gezond en groeiend bedrijf. Je hebt doorgroeimogelijkheden en je gaat werken met een leuke en ambitieuze groep collega’s. Ook bieden we je het volgende: een aantrekkelijk salaris; goede secundaire arbeidsvoorwaarden; uitstekende pensioenregeling ; mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen (bezoeken van seminars, vakbeurzen etc.); jaarlijks gratis NHA opleidingen; jaarlijks personeelsfeest ťn afdelingsuitjes. GeÔnteresseerd in de functie van Online Marketing SEO Specialist? Ben jij de Online Marketing SEO Specialist die wij zoeken? Sta jij open voor deze functie en wil je je graag bij het NHA team voegen? E-mail dan je sollicitatiebrief met c.v. naar: [stuur een e-mail] , NHA opleidingen, t.a.v. Bart Frencken.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door NHA thuis-studies gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.