Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar jou als ervaren timmerman! Zo kan jij zelfstandig op pad met de bus van de zaak naar verschillende projecten. Doordat jij allround ervaring hebt ben je bekend met het stellen van deuren en kozijnen en verschillend timmerwerk. Nadat je je werk hebt afgerond controleer je dit ook zodat je zeker weet dat je goed werk hebt afgeleverd! Kan je naast timmeren ook glaszetten? Dan ben je uitermate geknipt voor deze positie. De werkzaamheden in combinatie met verschillende projecten zorgen ervoor dat jij als timmerman een gevarieerde en uitdagende baan hebt.

Ben jij de kandidaat?
Ben jij de timmerman die we zoeken? Je bent de ideale kandidaat als jij je kan vinden in de volgende punten:
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs!
  • Je hebt allround ervaring opgedaan als timmerman
  • Je spreekt de Nederlandse en/of Engelse taal
Voldoe je niet helemaal aan de bovengenoemde eisen? Je kan dan alsnog contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Wat wij bieden
Als timmerman bij Faber krijg je een prachtig salaris wat afhankelijk is van je ervaring, gemiddeld tussen de EUR2500 en EUR3500 per maand. Doordat je onder het bouwpensioen valt heb je ook de keuze om gebruik te maken van een tijdspaarfonds.

Met Faber als jouw werkgever ben jij verzekerd van een persoonlijke benadering. Zo zullen we jouw regelmatig bellen om te vragen hoe het gaat op je werk, of komen we gewoon langs voor een werkplekbezoek!

Last but not least! Met elk gewerkt uur spaar jij punten op welke jij kan inwisselen tegen geweldige cadeaus. Hierbij moet gedacht worden aan gereedschap, leuke uitjes of zelfs vakantiedagen!

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten