Faber personeelsdiensten

Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij als schilder graag afwisselend bezig en lijkt het jou leuk om voor diverse projecten het schilderwerk te doen? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn Faber Personeel en wij waarderen jouw vakmanschap. Hoe wij dat doen? Natuurlijk met een goed salaris, maar ook door jou in contact te brengen met een opdrachtgever waar jij als schilder veel plezier uit je schilderwerk gaat halen.

Onze opdrachtgever heeft op dit moment verschillende projecten lopen op het eiland Tholen en in West-Brabant. Ze schilderen voor zowel particulieren, gemeentes als voor bedrijven. Zo kan het zijn dat je op het ene moment voor een grote aannemer een nieuwbouw huis aan het schilderen bent en op het andere moment ben je een monumentale molen aan het opknappen. Ook het schilderen van kantoorpanden en bijvoorbeeld zorginstellingen behoren tot de werkzaamheden.

Dit hoef je gelukkig niet allemaal alleen te doen. Je zult voor de wat grotere projecten samen met je collega's op pad gestuurd worden. Geef jij liever de voorkeur aan kleinschalige projecten waar jij zelfstandig naar toe gaat en waar jouw vakspecialisatie volledig tot zijn recht komt? Ook dan ben je van harte welkom! Aan het einde van de week zie je sowieso al je collega's bij de vrijdagmiddagborrel. Wel zo gezellig toch?

Ben jij de kandidaat?
Voor deze baan zoeken wij een schilder die al wat ervaring heeft opgebouwd binnen het schildersvak. Heb je nog geen ervaring, maar wel recentelijk je schilderopleiding afgerond? Ook dan komen wij graag met je in contact! Wel zoeken wij iemand die in het bezit is van een rijbewijs zodat jij naar alle projecten toe kan rijden

Wat wij bieden
Wij bieden jou geld. Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten als schilder en zal uitkomen tussen de EUR 2.500 en EUR 3.000 bruto per maand. Naast dit salaris krijg jij natuurlijk ook vakantiegeld, vakantiedagen en heb je de keuze uit welk pensioen je kiest. Graag vertellen wij je daar meer over in een persoonlijk gesprek.

Je begint bij ons met een tijdelijk contract. Mocht je tevreden zijn over Faber Personeel en wij zijn tevreden over jou? Dan willen wij graag samen met jou de mogelijkheden bespreken van een vast contract. Verder bieden wij:

  • opleidingen en trainingen om je vaardigheden van schilder op peil te kunnen houden.
  • jaarlijks een gezellige zomer- en winterborrel zodat jij met je Faber collega's een hapje en drankje kan doen.
  • een loyaliteitsprogramma waarmee je automatisch spaart voor leuke cadeaus en weekendjes weg.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Marijn op [klik hier voor het telefoonnummer] , of stuur een mailtje naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten