Faber personeelsdiensten

Leerling Schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wil jij graag aan de slag als schilder? Lijkt het je leuk om van schilderen je baan te maken, maar weet je niet precies hoe je het aan moet pakken? Dan gaan wij je verder op weg helpen! Wij zijn Faber Personeel en via ons ga jij als beginnend schilder aan de slag bij onze opdrachtgever. Niet zo maar een opdrachtgever, maar een leerbedrijf die jou de fijne kneepjes van het vak wilt leren.

We beginnen met de basis en gelijk een van de belangrijkste taken van een schilder, namelijk het voorwerk. Je leert hoe je een oude verflaag moet verwijderen, hoe je het oppervlak moet ontvetten, opschuren en hoe je grondverf aanbrengt. Pas als dit allemaal gebeurd is, kan er worden afgelakt. Je krijgt tips en tricks van een ervaren schilder. Ook als je vragen hebt, kan je ze gelijk aan hem stellen.

Heb je de smaak echt te pakken dan kun je overwegen om via ons een avondopleiding tot schilder niveau 2 te volgen. Tijdens deze opleiding leer je de theorie van het schildersvak welke je weer bij het leerbedrijf in de praktijk mag brengen. De ideale combinatie toch?

Ben jij de kandidaat?
Dan krijg je energie van hard werken en werk je graag samen met mensen. Je zal tijdens je eerste periode vooral in teamverband komen te staan. Daarnaast ben je leergierig en durf je vragen te stellen aan je collega als iets niet helemaal duidelijk is.

Het kan voorkomen dat je in een hoogwerker of op een steiger komt te staan. Daarom is het wel fijn als je geen last hebt van hoogtevrees. Het werkgebied van onze opdrachtgever is het eiland Tholen. Mocht je op het eiland zelf wonen dan is een fiets of brommertje voldoende om op alle projecten te komen. Woon je net iets verder dan is het wel makkelijk om een rijbewijs te hebben.

Wat wij bieden
Wij bieden jou een leerbedrijf waar jij je eerste stappen als schilder gaat maken. Natuurlijk word je beloond voor je inzet: afhankelijk van je ervaring en kwaliteiten ligt het salaris tussen de EUR 1.700 en EUR 2.200 bruto per maand. Naast dit salaris ontvang je van ons ook vakantiegeld en vakantiedagen.

Heb jij je draai gevonden bij onze opdrachtgever en wil je de avondopleiding niveau 2 tot schilder gaan volgen? Dan zijn wij bereid om deze opleiding voor je te betalen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leggen wij je graag uit in een persoonlijk gesprek.

Verder bieden wij:
  • jaarlijks een gezellige zomer- en winterborrel zodat jij met je Faber collega's een hapje en drankje kan doen.
  • een loyaliteitsprogramma waarmee je automatisch spaart voor leuke cadeaus en weekendjes weg.
  • keuze uit pensioen.

Waar jij gaat werken
Je komt te werken voor een klein schildersbedrijf die zich vooral richt op particulieren.

Meer weten?
Hebben wij je interesse gewekt? Dat is mooi! Graag willen wij jou meer vertellen over de mogelijkheden om via Faber Personeel schilder te worden. Je kan bellen of appen naar Tessa op [klik hier voor het telefoonnummer] . Een mailtje sturen kan ook: [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten