Santé Partners

Vakantiekracht huishoudelijke hulp - De Vier Gravinnen Tiel

Details van de functie

Logo 8 tot 12 uur

Jij als huishoudelijk medewerker…
bent meer dan een huishoudelijke hulp! Je houdt van afwisseling, maakt makkelijk contact en voert huishoudelijke werkzaamheden uit bij de cliënten thuis, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Ook bied je vaak een luisterend oor en zorg je ervoor dat je er even kunt zijn voor de cliënt. Ook werk je als huishoudelijke hulp samen met andere afdelingen.

Jouw nieuwe werkplek
De Vier Gravinnen is in een modern wooncomplex. Hierin is ook jouw afdeling gevestigd, waar 37 bewoners met een intensieve zorgvraag wonen in een eigen ruim appartement. Verder zijn er natuurlijk diverse algemene ruimtes voor onze bewoners, zoals grote algemene huiskamers, het restaurant De Vergulde Graaf en de Entree, waar onze bewoners terecht kunnen, samen met de bewoners uit de wijk. Je komt in een collegiaal team terecht met collega gastvrouwen/-heren, verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Uiteraard zijn er ook vrijwilligers actief op de afdeling.Wat wij jou bieden
Als huishoudelijk medewerker ontvang je een mooi salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 15 (cao VVT) waar je minimaal €1.697,- en maximaal €2.271,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek verdient. We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• mogelijkheid om na de vakantie te blijven werken
• én 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangtDaarnaast krijg je toegang tot GoodHabitz, een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van verschillende leuke trainingen en cursussen. Wil je bijvoorbeeld je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal. Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
• Opleidingsniveau 1 / MBO / ongeschoold
• Je bent geduldig en hebt affiniteit met huishoudelijke werkzaamheden
• Je wordt blij van mensen en werkt dan ook graag met hen
• Je beheerst Nederlands in woord en geschrift
• Flexibele en gemotiveerde werkhouding

Informatie en solliciteren
Spreekt vrijheid en afwisseling jou aan? Solliciteer via de ‘direct solliciteren button’. Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met de locatiemanager van De Vier Gravinnen, Ton van Alphen [klik hier voor het telefoonnummer] . Neem voor meer informatie gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of met recruitment-assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Neem we niet direct op? Stuur dan een WhatsApp-bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens en vaak kwetsbare cliënten. Voor alle nieuwe medewerkers stellen we daarom een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er meer dan 100 (wijk)teams, er is dus altijd wel wijkteam bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners