Faber personeelsdiensten

Kitter

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jouw vers gekitte ramen zullen gezien worden door heel Nederland!
Met een team van 4 kitters zorg je in de werkplaats voor de volledige afwerking van raamkozijnen. Je werkt hier als kitter met de kitspuit, bevestigt daarbij de glaslatten en monteert alles netjes af zodat het kozijn klaar is voor transport. Folie erover en jouw gekitte raamkozijn is klaar om zijn plekje in te nemen bij de klant. Je kit ramen voor bijvoorbeeld een luxe chalet in het Gooi of een winkelpand aan de gracht ergens in de Randstad. Dat is toch leuk om te weten?

Ben jij de kandidaat?
Natuurlijk zou het fijn zijn als je al een ervaren kitter bent of soortgelijk werk hebt gedaan.
Maar mocht jij nog niet zoveel ervaring hebben als kitter, dan wordt jou hier een interne opleiding aangeboden om het vak te leren. Zo ben jij in no-time opgeleid tot vakkundig kitter! Daarnaast zijn er binnen het bedrijf tal van mogelijkheden om door te groeien. Deze functie als glaskitter zou een mooi opstapje kunnen zijn om vervolgens de buitendienst in te gaan, zodat je ook op locatie als kitter je werk kan doen. Daarnaast biedt Faber je ook cursussen tot houtrotspecialist of glaszetter. Net waar jij behoefte aan hebt. Zo ben je steeds breder inzetbaar en kun je een mooie toekomst tegemoet bij dit bedrijf.

Wat wij bieden
We bieden jou een mooie baan als kitter bij een groeiend bedrijf en is er een klik dan is uiteindelijk een vast contract ook bespreekbaar.
Wat je nog meer kan verwachten is een goed loon conform de schilders CAO, afhankelijk van je ervaring.
Bij Faber kan je naast een goed salaris sparen voor leuke uitjes, cadeautjes of gereedschap met ons puntensysteem. Daarbij heb je ook nog keuze uit 3 pensioenen en organiseren we 2 keer per jaar een gaaf uitje met buffet of een BBQ. Zo eet je letterlijk van 2 walletjes.

Waar jij gaat werken
Wat jouw toekomstige collega kitters fijn vinden aan het werk is dat ze vaste werktijden hebben en een vaste werkplek met hun eigen plekje om te kitten in de montagehal. Je begint de ochtend rond 07:15 uur gezamenlijk met een lekker bakje koffie en om 7:30 uur ga je mooi op tijd aan de slag met het kitwerk en s'middags eindigt je werkdag om 16.15 uur. Je werkt samen met meerdere collega’s, maar jullie zijn met z’n vieren verantwoordelijk voor het afmonteren en kitten van de raamkozijnen. Jouw werkplek is ook nog eens voorzien van een modern railsysteem waardoor je werk letterlijk naar je toe komt. Dat klinkt goed toch? Mocht jij het leuk vinden om een pijltje te gooien met darten, dan kun jij meedoen aan de onderlinge dartwedstrijd. Dit bedrijf vindt het namelijk ook belangrijk dat er tijd is voor ontspanning! Zie je jezelf hier nou ook al werken als kitter, reageer dan snel.

Meer weten?
Geinteresseerd geraakt na het lezen van deze vacature? Wacht dan niet en bel me (Janine) op: [klik hier voor het telefoonnummer] of stuur een mailtje naar [stuur een e-mail]
Wie weet sta jij morgen al te kitten bij dit leuke bedrijf!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten