Consolid

Planner Klant Contact Centrum, Roosendaal

Details van de functie

Logo Voor onze opdrachtgever in Roosendaal zijn wij op zoek naar gemotiveerde planners voor het Klant Contact Centrum (KCC). Dit ter uitbreiding van het team.

Als planner ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant die telefonisch een afspraak wil maken voor een onderhouds- en/of reparatiebeurt. Je vertaalt de wensen en problemen naar een (technische) werkorder voor de autotechnici en zorgt ervoor dat de klant tijdig geļnformeerd wordt. Daarnaast adviseer je de klant over de gevraagde werkzaamheden en geeft een indicatie van de duur van de reparatie en de te verwachten kosten.

Voor deze functie is het belangrijk dat jij klantvriendelijk, stressbestendig en oplossingsgericht bent. Met deze eigenschappen kan jij elke werkdag weer tot een succes maken. Deze functie kan je zowel fulltime als parttime uitvoeren. Welke variant het gaat worden hangt dan ook van jouw beschikbaarheid af.

Ben jij de duizendpoot die zijn/haar hoofd koel weet te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Laat snel jouw CV en motivatie achter zodat we met jou in contact kunnen komen en verder kunnen praten over deze functie. Mocht je liever eerst meer informatie willen over de functie voordat je jouw CV en motivatie verstuurd dan kan je contact opnemen met Ilse op [klik hier voor het telefoonnummer] ook voor Whatsapp).

Arbeidsvoorwaarden

Naast een uitdagende baan bij een groeiende organisatie bieden we jou het volgende:
  • Bruto maandsalaris oplopend tot EUR2800,-;
  • Een fulltime / parttime baan, net wat jou het beste past;
  • 8,33% Vakantiegeld;
  • 25 Vakantiedagen;
  • Overname door de opdrachtgever bij goed functioneren;
  • Goede pensioenregeling bij StiPP.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid