Santé Partners

Begeleider Thuis parttime - Utrechtse Heuvelrug West (rond Driebergen)

Details van de functie

Logo 24 uur

Een baan als begeleider thuis…

Over jouw team
We heten je graag welkom in dit enthousiaste team. Het team bestaat uit een aantal nieuwe collega's en een aantal collega's die al langer in dienst zijn. We zijn op zoek naar iemand met ervaring in het ambulante werken, een collega die sterk is in het stellen en bewaren van zijn/haar grenzen. Als je voldoende ervaren bent, willen we graag dat je als Begeleider Thuis cliënten begeleidt in een samenwerkingsproject, dat specifiek gericht is op het afschalen van de begeleiding naar het eigen of het formele netwerk van de cliënten.

“We zijn een betrokken team, ondanks dat het een erg individualistische functie is, zoeken wij erg graag het contact en de verbinding met elkaar. Kan jij goed relativeren en ben je een energiek persoon, dan ben jij degene die wij zoeken!”


Wat wij jou bieden?
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 40 (cao VVT) waar je minimaal €2.068,- en maximaal €3.060,- bruto per maand ontvangt op basis van 36 uur. We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal! Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
• Jij bent iemand met inlevingsvermogen, je bent communicatief-en sociaalvaardig en flexibel. Het is belangrijk om mee te bewegen met de cliënt, maar jouw doel altijd voor ogen te houden.
• Je hebt een SPW, MMZ of MWD diploma niveau 4. Of je hebt een afgeronde studie SPH, SPV.
• Je hebt ervaring met het begeleiden bij psychosociale en psychiatrische problematiek, multi-probleem situaties achter de voordeur.
• Je kunt goed zelfstandig werken; maar ook samen werken met andere hulpverleners en netwerkpartners.
• Je bent iemand die methodisch en planmatig kan werken, doel- en oplossingsgericht.
• Je bent creatief, gestructureerd en flexibel (ook buiten kantooruren ben je inzetbaar en je vindt het leuk om wellicht in te springen bij teams in de omgeving).
• Je hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en beschikbaar vanaf 1 september 2021.

Informatie en solliciteren
Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan met impact? Dan is een baan als begeleider thuis wellicht iets voor jou. Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met onze collega begeleider thuis, Floor Couprie [klik hier voor het telefoonnummer] . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of met recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Klik op het What’sApp icoontje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners