Consolid

Recruiter Albert Heijn E-Commerce, De Meern

Details van de functie

Logo Kom jij ons team op Inhouse locatie De Meern versterken?

Je begroet bezorgers, teamleiders en uiteraard je Inhouse collega's. Je logt in, neemt een slok van je koffie/thee en bekijkt je mail en agenda. Wauw, je krijgt vandaag 7 kandidaten op gesprek! Geweldig, deze kandidaten heb je immers hard nodig om de bezorgerspoule van locatie De Meern op orde te houden (en het liefst te vergroten). Het Recruitmentteam in Hoofddorp heeft een mooie voorselectie van kandidaten gemaakt en deze voor jou ingepland voor een selectie-/sollicitatiegesprek. Nu is het aan jou om te bepalen of de kandidaten geschikt zijn voor de job als bezorger rijbewijs B. Jij weet precies wat de opdrachtgever zoekt en je brengt dit met veel enthousiasme over. Vragen over de functie beantwoord je maar al te graag. Alles om ervoor te zorgen dat de kandidaat goed geļnformeerd is alvorens hij/zij zich aan sluit bij de club! Je schakelt snel met de Intercedenten, je hebt geschikte kandidaten die je kunt voorstellen! Jullie weten elkaar goed te vinden en de communicatielijnen zijn kort.

Buiten dat je kandidaten spreekt, doe je er ook alles aan om ervoor te zorgen dat kandidaten geļnteresseerd raken in de bezorgervacature. Je gaat pro actief searchen en zodoende je netwerk opbouwen en uitbreiden.

Opdrachtgever & inhouse team
Albert Heijn E-commerce is een opdrachtgever waar wij al jaren intensief mee samenwerken. Albert Heijn E-commerce verzorgt de bezorging van de dagelijkse boodschappen bij particulieren en bedrijven. Vanuit Consolid zijn er landelijk 1800 bezorgers werkzaam. Het Consolid Inhouse team bestaat uit 12 Inhouse Intercedenten en 10 Planners. Voor 21 locaties werven en selecteren wij evenals het beheren van de bezorgerpoules. Dat is een hoop, daarom hebben wij jou hard nodig!

Arbeidsvoorwaarden
  • Een fulltime dienstverband (40 uur per week), min. 32 uur per week
  • Bij indiensttreding een uitgebreid onboardingsprogramma
  • Trainingen op het gebied van o.a. recruitment
  • Altijd toegang tot onze eigen Consolid Talent Academy, het online leerplatform
  • We komen graag (digitaal) samen met collega's!

In het oog springende arbeidsvoorwaarden:
  • Een maandsalaris tussen de EUR2100,- en EUR2500,- bruto (bij fulltime)
  • Maar liefst 38 vakantiedagen (bij fulltime)
  • Een bonusregeling (max 10%)
  • Reiskostenvergoeding én thuiswerkvergoeding
  • Beschikking over een laptop en werktelefoon
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid