RCN Vakantieparken

Specialist Marketing & sales (32-38 uur)

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving.

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, op een landgoed midden in het bos. Regelmatig maken we met alle collega?s tijdens de lunch een wandeling in dit prachtige gebied. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: finance, marketing, ICT, HR, veiligheid, beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

RCN is daarnaast meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie
Binnen de marketing afdeling - die bestaat uit 10 personen ? maak je onderdeel uit van het digital commerce team. Je bent een commercieel ingestelde marketeer die zich bezighoudt met onder meer yield management, affiliate marketing en het verder verbeteren van onze klanttevredenheid op de parken. Hierdoor heb je regelmatig contact met de parken en daar hoort zo nu en dan ook een bezoekje aan een park bij.

Wat ga je doen?
 • Je analyseert de tarieven en bezettingsgraad van onze parken, waarbij je kansen omzet in actieplannen. Met als einddoel: het halen van een zo hoog mogelijk rendement.
 • Je bent verantwoordelijk voor de analyse, beoordeling en begeleiding en van de reviews van onze gasten. Denk daarbij aan de meting van de NPS-score en de reviews op Zoover. Je bespreekt de knelpunten met de parken en geeft ze de juiste handvaten om hun scores verder te verhogen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het genereren, optimaliseren en analyseren van de aangesloten affilate partijen.
 • Je bent het aanspreekpunt voor een aantal RCN-parken en helpt mee om de gastbeleving en informatievoorziening op die parken te verbeteren.


Wat vragen wij?
 • Afgeronde HBO opleiding
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt een sterk commerciŽle en resultaat gedreven instelling
 • De Nederlandse taal beheers je goed. Het is heel prettig als je ook de Franse en Duitse taal machtig bent
 • 4-5 dagen per week beschikbaar
 • Jij herkent je in de volgende eigenschappen: assertief, resultaatgericht, analytisch, zelfstandig, hands-on en een sterke teamplayer


Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een lerende en groeiende organisatie. Hierin krijg je de mogelijkheid om je verder te ontplooien. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie, schaal 7.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van RCN Vakantieparken

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Vakantieparken gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.