De Bruin Tankbouw B.V.

Montage- en installatiemedewerker

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Gelderland
Uddel, Apeldoorn
6 juli 2021
31 december 2021

Details van de functie

Dit ga je doen
Als montage- en installatiemedewerker werk je binnen een klein team zelfstandig aan verschillende projecten. Zo plaats en sluit je zonnecollectoren aan. Daarbij plaats je de bijbehorende tank/zonneboiler. Het aanbrengen en aansluiten van RVS leidingen behoren hier ook bij. Afhankelijk van jouw interesses en kwaliteiten zijn er verschillende opties om de functie verder uit te breiden.

Dit breng je mee
Als montage- en installatiemedewerker ben je in staat om fysiek werk te doen. Je hebt een no-nonsense mentaliteit en je neemt je verantwoording. Je bent nauwkeurig, zelfstandig en proactief. Verder voldoe je aan de volgende punten:
- Mbo werk- en denkniveau;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal. Engels en Duits is een voordeel;
- Technisch inzicht;
- Geen hoogtevrees.

Wat kun je van ons verwachten?
Wij geven jou vrijheid om van jouw functie een succes te maken. Dit staat centraal in jouw loopbaan bij ons. Goede samenwerking, plezier in je werk en een open sfeer zijn zaken die wij jou graag bieden. Daarbij hoort een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden.

Wie zijn wij?
Bij G2 Energy zijn wij ambitieus, pragmatisch en nuchter. Wij gaan voor kwaliteit. Dit doen we met een positieve houding en daarbij willen wij elke dag een beetje beter worden. Het team bestaat momenteel uit 7 medewerkers.

In 2015 is G2 Energy aangesloten bij De Bruin Tankbouw BV. G2 Energy is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van thermische zonnecollectoren. G2 Energy ontwikkelt producten en systemen die bruikbaar zijn voor een groot scala aan duurzame toepassingen voor thermische energie. Of het nu gaat om het verwarmen van tapwater, gebouwen of zwembaden, er zijn vele mogelijkheden. Door gebruik te maken van deze techniek worden er energiekosten bespaart en ook het milieu.

Belangstelling?
Wij komen graag met je in contact! Stuur jouw cv en motivatiebrief naar [stuur een e-mail]. Wil je eerst nog meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Arjan de Bruin [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Lillian van Lagen - Vos
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door De Bruin Tankbouw B.V. gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.