Faber personeelsdiensten

Schilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Noord-Brabant
Dongen, Nederland
25 juli 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij een timmerman- of vrouw in hart en nieren? Word jij gelukkig van onderhoud en renovatie projecten? Dan ben je bij Faber Personeel aan het juiste adres!

Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een timmerman die zelfstandig en allround inzetbaar is. Jij gaat je voornamelijk bezig houden met het plaatsen van kozijnen, houtrot herstellen en keukens stellen. Daarnaast is het top als jij ook ervaring hebt met metselen, tegelen en stuken.

Jij gaat aan de slag bij onderhoud en renovatie projecten in Oost-Brabant, daarom is het ook belangrijk dat je hier woont.

Ben jij de kandidaat?
Jij bent onze timmerman als jij ervaring hebt in de bouwsector. Het gaat namelijk echt om een allround functie. Je bent in het bezit van je rijbewijs en eigen vervoer. Bij voorkeur beschik jij ook over een Vca-certificaat. Heb je deze nog niet op zak? Geen probleem! Op kosten van Faber Personeel kan jij het certificaat behalen.

Jij gaat aan de slag bij onderhoud en renovatie projecten in Oost-Brabant, daarom is het ook belangrijk dat je hier woont.

Wat wij bieden
Als jij als timmerman aan de slag gaat bij Faber Personeel dan heb jij recht op de voordelen die horen bij het Bouw Pensioen. Je wordt ingeschaald in de Bouw CAO, waarbij jij een salaris hebt van 3000,-. Dit kan oplopen tot maximaal 3500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt.

Heb jij veel in je mars en laat je dat ook echt zien aan ons? Dan maken wij jouw vaste aanstelling alvast in orde!

Bij Faber Personeel vinden wij het belangrijk dat jij als timmerman op je plek zit, nu maar ook over 10 jaar! Wie bieden jou daarom elk jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen en/of cursussen. Ben jij al aan het nadenken waarin je jezelf nog wilt ontwikkelen? Je bent namelijk nooit te oud om te leren!

Ieder jaar organiseren wij een gezellige borrel met jouw Faber Personeel collega’s, kei leuk!

Ken jij, naast jezelf, nog andere vakmannen- of vrouwen? Top! Voor iedereen die jij aandraagt en ook echt bij Faber Personeel gaat werken, krijg jij een mooie geld beloning!

Waar jij gaat werken
Jij gaat aan de slag bij een gezellig bedrijf, hier hoort een platte organisatiestructuur bij. Hierdoor is er veel persoonlijk contact, vertrouwen en ruimte voor eigen initiatieven. Teamwork staat op 1 want samen sta je sterk!

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over deze timmerman vacature? Solliciteer dan snel! Heb je nog vragen dan kun je bellen of appen naar Lisa op [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten