Santé Partners

Jongerenwerker - Gemeente Westervoort

  • Vacature
  • Fulltime baan
  • Parttime baan
MBO
  • Gelderland
Westervoort
25 juli 2021

Details van de functie

Logo Ben jij betrouwbaar, ondernemend en creatief? Ga je doelgericht en oplossingsgericht te werk? Vind je het leuk om stagiaires te begeleiden? Spreekt het je aan om vanuit Jongerencentrum Creon vanuit de wensen van jongeren activiteiten te ontwikkelen en hen te motiveren deze activiteiten zelf uit te voeren? Lees dan snel verder. Stichting Mikado, onderdeel van Santé Partners, is een brede welzijnsorganisatie van de gemeenten Duiven en Westervoort. Wij bieden een grote diversiteit aan projecten diensten voor mensen in alle leeftijden. Ons doel? Zorgen mensen meedoen en zelfredzaam zijn. Dit doen wij vanuit de vraag van de inwoner. Samen zorgen we voor een mooiere & inclusieve samenleving.

Jongerenwerker - Gemeente Westervoort
28 uur per weekHet werk van een jongerenwerker in Jongerencentrum Creon vindt voornamelijk in de middag en avond plaats. Jij als jongerenwerker hebt een voorbeeldfunctie en observeert, legt contacten binnen het jongerencentrum en op straat, analyseert, activeert en coacht jongeren, voornamelijk in groepen. Als jongerenwerker werk je nauw samen met de jongerencoach. Jij verbindt op kleine schaal jongeren met partners in de wijk, professionals op het gebied van hulp- en dienstverlening, vrijwilligers, onderwijs, politie en gemeentelijke diensten. In deze functie werk je nauw samen met collega's en voer je je taken in grote mate zelfstandig uit. Daarnaast ben je in staat om samen met jongeren, activiteiten te kunnen ontwikkelen op het gebied van vrijetijdsbesteding, overlastbestrijding en talentontwikkeling. Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Een energieke, initiatiefrijke, stevige persoonlijkheid. Je bent stressbestendig, hebt improvisatietalent en probleemoplossend vermogen en kunt omgaan met tegenstrijdige belangen;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Een innovatieve en ondernemende instelling;

-Een flexibele instelling (je hebt er geen bezwaar tegen om de middagen en avonden te werken en één dag in het weekend).

Ben jij een doener die zowel goed zelfstandig als in teamverband werkt? Solliciteer en vertel ons wie je bent en wat je kan. De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op maandagmiddag 26 en woensdagmiddag 28 juli a.s. Neem voor meer informatie contact op met recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of gebiedsmanager José Verlaan via [stuur een e-mail]. Voor meer informatie kun je onze website www.mikado-welzijn.nl bezoeken.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

Lekker in je vel...

Wij waarderen jouw inzet! Santé Partners investeert in jouw gezondheid, vitaliteit en fitheid. Wij organiseren fit- en vitaal markten, geven korting op onze aangesloten sportscholen en bieden diverse e-learningmodules aan zoals Mindfullness en Doen waar je blij van wordt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners