Zorggroep Charim

Verzorgende IG

  • Vacature
  • Parttime baan
MBO
  • Utrecht
Amerongen
8 juli 2021
20 oktober 2021

Details van de functie

Logo Aan de slag als verzorgende IG op de somatiche afdeling van Elim? Doen!
Zoek je waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor jou? Wij zijn op zoek naar een gedreven en liefdevolle verzorgende IG! Als verzorgende IG op afdeling Weidezicht zorg jij dat onze bewoners een zo normaal mogelijk dagelijks leven leiden zoals zij dat gewend waren. Samen met deskundige collegaís willen we bereiken dat cliŽnten de zorg krijgen die zij nodig hebben, wij zorgen ervoor dat hun wensen en behoeften centraal staan. Wil jij hieraan bijdragen en het verschil maken voor onze bewoners? Solliciteer dan snel!

Wie ben jij?
Als verzorgende IG coŲrdineer je de zorg rondom cliŽnten. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Jij hebt plezier in het onderhouden van contacten met cliŽnten, familie, vrijwilligers en jouw collegaís. Daarnaast ben je oplettend in het observeren van bewoners. Verder vragen wij:
ē een afgeronde mbo-opleiding verzorgende IG.

Locatie Elim
Deze locatie van Zorggroep Charim ligt in een bosrijke omgeving. Dat is prettig wonen voor onze 36 cliŽnten die verpleegzorg nodig hebben en voor de 48 cliŽnten in de zorgappartementen. Onze teams staan voor collegialiteit en verbondenheid. Wij vinden iedereen uniek. Jouw talenten zetten we in voor de beste zorg voor de cliŽnten. De juiste zorg bieden vraagt om samenwerking en dat is de kracht van Elim. Kijk voor meer informatie op: www.zorgcentrumelim.nl.

Betekenisvol werk, doen we!
Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je cliŽnten, voor je collegaís en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliŽnten realiseren. Lees meer over de identiteit op: www.werkenbijcharim.nl/over-charim.

Wordt dit een match? Wij bieden:
ē FWG 35 maximaal Ä 2.845,21 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
ē 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
ē volop keuze uit extraís van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld: extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement;
ē de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Rika Doek
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Zorggroep Charim gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.