Continu professionals

Bouwkundig Projectleider (?3.500 - ?5.000)

Details van de functie

Logo Ben jij als projectleider/ervaren werkvoorbereider toe aan de volgende stap in je carrière? Ben jij sociaal, stressbestendig en bezit jij voldoende bouwkundige kennis? Dan zou deze vacature zomaar iets voor jou kunnen zijn! Als projectleider ben je verantwoordelijk voor diverse projecten in de nieuwbouw, renovatie, restauratie of herbestemming. Hierbij geef jij de leiding aan werkvoorbereiders, uitvoerders, onderaannemers en leveranciers. Een leuke, variërende vacature, waarin je je geen dag zult vervelen!

Functie eisen
Je beschikt over een bouwkundige vooropleiding en hebt voldoende bouwkundig inzicht. Omdat je contact hebt met zowel interne als externe personen, is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent in de Nederlandse taal. Beschik jij over deze kwaliteiten en voldoe je aan onderstaande voorwaarden? Dan zou dit zomaar de perfecte vacature voor jou kunnen zijn! MBO/HBO Bouwkunde Diploma Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider bouw Stressbestendig en leergierig

Arbeidsvoorwaarden
Bij deze leuke, uitdagende functie, horen de volgende arbeidsvoorwaarden: Een salaris gebaseerd op opleiding en aantal jaren werkervaring (EUR3.500 - EUR5.000) Opleidingsbudget om je verder te ontwikkelen als professional Doorgroeimogelijkheden intern Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu Professionals begeleid je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Dat geeft jou een zeer groot voordeel! Wij zorgen er namelijk voor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Info over het bedrijf
Dit bedrijf heeft momenteel zo?n 60 werknemers in dienst. Er is een open cultuur en je kunt veel van elkaar leren. De projecten die worden gedraaid vinden plaats in verschillende sectoren, zoals zorg, scholen, gemeentelijke projecten. Deze projecten variëren van nieuwbouw, renovatie, restauratie of herbestemming. Er is veel ruimte voor ontwikkeling en er zijn voldoende mogelijkheden om ook door te groeien intern.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals