Bouwmaat

Servicemedewerker

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?

Voordat de winkel opent start je met je collega’s de winkel op. De eerste klanten staan al snel aan de balie. De één wil producten retourneren, de ander wil een reparatie aanmelden en weer een andere klant heeft een vraag over een offerte die jij gister samen met de Verkoopadviseur heb opgesteld.

Als de spits voorbij is, beantwoord je de mail. Je neemt ondertussen telefoontjes aan, beantwoordt de vragen of schakelt ze door naar collega’s.

Aan het einde van de ochtend komt een klant binnen die en aanhanger heeft gereserveerd. Je helpt hem met de afhandeling hiervan en vraagt je collega om te helpen met de uitgave. Voor de lunch bekijk je nogmaals de mail en coördineer je de post.

Na de lunch help je een nieuwe klant met het aanmaken van een klantenpas. De Verkoopadviseur loopt vervolgens met een klant bij je langs en vraagt je om de hem verder te helpen met de bestelling van keukenmateriaal. Aan het einde van de middag wordt het erg druk en open jij een extra kassa om de rijen weg te werken. Je dag eindigt met het opmaken van de kassalades.

Jouw vestiging

Bouwmaat is er voor de professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Wij staan voor slimmer bouwen. Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team.

De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en een assessment welke jij online kunt invullen.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

  • Een salaris tussen de €2.018,15 en €2.373,49 bruto op basis van 40 uur.
  • Een bonus op basis van persoonlijke prestaties en prestaties van de vestiging
  • Een goede pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband
  • Korting tot 20% op het assortiment
  • Een informele werksfeer en leuk uitjes
  • Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkelmogelijkheden door een breed aanbod aan opleidingen (o.a. in ons digitale opleidingshuis)

Wat breng je mee?

  • Je hebt een MBO-3 opleiding in de richting van bouw, handel of commercie.
  • Affiniteit met en/of ervaring in de bouw(materialen)branche is een vereiste.

Je bent nauwkeurig, servicegericht en kan het overzicht goed bewaken. Bij voorkeur heb je al enige ervaring met kassa-, service en licht administratieve werkzaamheden, maar als starter nodigen we je ook uit om te solliciteren.

Meer informatie of direct solliciteren?

De vacature staat open tot en met vrijdag 13 augustus 2021.

Let op: nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link. Graag verzoeken wij je om op deze link te klikken en je sollicitatie compleet te maken. Het is noodzakelijk om beide formulieren in te vullen, zodat wij jouw sollicitatie in behandeling kunnen nemen.

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Johnny van den Burg, Manager Logistiek en Vestiging Zoetermeer, via [klik hier voor het telefoonnummer] . Als je vragen hebt over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marjolein Leek, HR-adviseur, via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Bouwmaat