Maintec BV

Werken en leren in de techniek - BBL

  • Fulltime baan
  • Friesland
Leeuwarden
15 juli 2021

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je gaat via Maintec aan de slag bij één van onze technische opdrachtgevers in de omgeving van Leeuwarden. Tijdens een eerste kennismaking gaan wij samen in gesprek en bekijken we jouw wensen. Daarna gaan wij een passend bedrijf voor jou vinden waar jij aan de slag kan en waar je ook de juiste begeleiding gaat krijgen! Maintec heeft een groot technisch netwerk en er zit vast een bedrijf tussen wat jou aanspreekt. Een van onze opdrachtgevers is bijvoorbeeld KLM Equipment Services. Onze BBL Leerling Maarten vertelt je in onderstaand filmpje er meer over! Check de link: Maintec Leren en Werken bij KLM Equipment Services - YouTube

Functieomschrijving
In dit BBL werk en leertraject ga je door te werken een technisch vak leren en word jij opgeleid tot een technisch specialist. Dit kan in een richting naar keuze, bijvoorbeeld als automonteur, installatiemonteur, elektromonteur of misschien wel als lasser! Jij kiest zelf de richting en opleiding waar jij je toekomst in ziet en gaat daarbij 4 dagen in de week werken bij één van onze technische opdrachtgevers bij jou in de buurt. Onder goede begeleiding van een ervaren collega voer jij je werkzaamheden uit en na mate de opleiding vordert ga jij steeds meer werkzaamheden zelfstandig op pakken. Ook ga je één dag in de week naar school waar jij een technische mbo-opleiding naar keuze volgt. Op school krijg je vak theorie maar volg je ook de vakken Nederlands, Engels, rekenen en Loopbaan & Burgerschap.

Weet je nog niet helemaal welke richting je op wil? Geen probleem! Maintec denkt graag met je mee!

Functie-eisen
Om te kunnen starten met dit BBL werk en leertraject heb jij onlangs je vmbo-diploma behaald en ga je september starten met een technische mbo-opleiding op MBO niveau 2, 3 of 4. Volg jij al een technische opleiding en ben jij opzoek naar een BBL werk en leerplek? Reageer dan ook vooral!

Daarnaast neem jij het volgende mee:

- Techniek is echt jouw ding! Jij vindt het gaaf of dingen te maken of te sleutelen.
- Ervaring is niet nodig. Wel een doeners mentaliteit en een leergierige en gemotiveerde instelling.
- Je woont in de nabije omgeving van Leeuwarden.

Ben jij de technici van de toekomst en herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel? Reageer dat snel via de sollicitatie button. Heb je vragen over deze vacature of wil je gewoon graag wat meer weten? Neem dan contact op met Leonie via [klik hier voor het telefoonnummer] . Solliciteren via Whatsapp is ook mogelijk!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Maintec BV