Consolid

Recruiter Jumbo, Hoofddorp

Details van de functie

Logo Kom jij ons team op ons hoofdkantoor in Hoofddorp versterken?

Jij wordt binnen Consolid dé selectiespecialist voor onze klant Jumbo. De afgelopen tijd heeft de thuisbezorging van online bestelde boodschappen bij Jumbo een hoge vlucht genomen en jij weet de beste bezorgers te vinden die geschikt zijn voor de job.

Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Samen met jouw teamleden ga je de juiste kandidaten voor hen werven en selecteren. Je weet precies waar Jumbo naar op zoek is, want jij bent de persoon die beoordeelt of jouw kandidaat in dit plaatje past.

Hoe ziet je werkdag er uit?

Je logt in, neemt een slok van je koffie/thee en bekijkt je mail en agenda. Jumbo Heerhugowaard zoekt per direct 3 nieuwe bezorgers en dit geldt ook voor Jumbo Amsterdam. Dat komt mooi uit, want je had hier al rekening mee gehouden en vandaag zie je 4 kandidaten die je gisteren al even kort telefonisch hebt gesproken. Nu is het aan jou om te bepalen of deze kandidaten passen bij de vacature. Vragen over de functie beantwoord je maar al te graag. Alles om ervoor te zorgen dat de kandidaat goed geďnformeerd is alvorens hij/zij start bij Jumbo! 3 Kandidaten blijven uiteindelijk over. Dit betekent dat je ook zelf actief in je netwerk op zoek gaat om precies te leveren wat Jumbo nodig heeft. En jawel het is je weer gelukt vandaag, want je kunt aan het einde van de dag zelfs 7 mensen voorstellen. Goed gedaan!

Mogelijkheden
Binnen Consolid liggen veel verschillende mogelijkheden die je kunt aangrijpen om van je loopbaan een succes te maken. Er is veel ruimte voor eigen input. Ook heb je de kans om bij goed functioneren binnen Recruitment je eigen projecten te gaan leiden, te groeien naar Senior Recruiter en/of de switch te maken naar bijvoorbeeld Intercedent.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een fulltime dienstverband (40 uur per week), min. 32 uur per week
  • Bij indiensttreding een uitgebreid onboardingsprogramma
  • Trainingen op het gebied van o.a. recruitment
  • Altijd toegang tot onze eigen Consolid Talent Academy, het online leerplatform
  • We komen graag (digitaal) samen met collega's!

In het oog springende arbeidsvoorwaarden:
  • Een maandsalaris tussen de EUR2100,- en EUR2500,- bruto (bij fulltime)
  • Maar liefst 38 vakantiedagen (bij fulltime)
  • Een bonusregeling (max 10%)
  • Reiskostenvergoeding én thuiswerkvergoeding
  • Beschikking over een laptop en werktelefoon
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid