Faber personeelsdiensten

Werkplaatstimmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Opzoek naar meer uitdaging als werkplaats timmerman? lees dan snel verder! Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan als werkplaats timmerman, waarbij je enkel komt te werken aan luxe prefab woningen die per project verschillend zijn. Je werk samen met een vaste collega aan een project die je van begint tot eind maakt.

De timmerfabriek is nog geen 1,5 jaar oud, en voorzien van de modernste gereedschappen! Daarnaast kom je te werken in een hecht team van ongeveer 20 medewerkers.

Ben jij de kandidaat?
Dan werk je graag bij een bedrijf waar alles tot in de puntjes verzorgd is en je geen werkdag hetzelfde is! Voor deze functie is het belangrijk dat je aantoonbare werkervaring hebt als timmerman of werkplaatstimmerman.

Wat wij bieden
Een super gave baan als werkplaats timmerman! Daarnaast ontvang je een 4 weken salaris tussen de EUR2.700 en EUR2.950, afhankelijk van je werkervaring. Vanaf je eerste werkdag bouw je BPF bouwpensioen op en maak je gebruik van het tijd spaar fonds. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we direct over op een vast contract!

Daarnaast bieden wij jou 2 opleidingen per jaar aan en spaar jij als werkplaatstimmerman bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer. Wij vinden ontwikkeling erg belangrijk en daarom bespreken wij graag met jou de opleidingsmogelijkheden.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Enthousiast? neem dan direct contact op met Bas IJsinga. Bel of stuur een appje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of email naar [stuur een e-mail]. Ben je toevallig in de buurt van Rijssen? loop dan gerust eens binnen, de koffie staat klaar!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten