Faber personeelsdiensten

Timmerman 1

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij iemand die interesse heeft in het vak timmerman? Of op dit moment een opleiding volgt als timmerman? Dan zijn wij per direct opzoek naar jou! Als leerling timmerman ga je aan het werk bij een onderhoudsbedrijf dat o.a. complete woningen renoveert voor de woningstichting.

Welke werkzaamheden mag je verwachten?
Het onderhoudsbedrijf renoveert verschillende woonwijken in de regio. Hier strippen zij de volledige woning waarnaar zij hem weer opnieuw opbouwen. Voorbeelden hiervan zijn o.a. vervangen van deuren, kozijnen, ramen, dorpels, dakramen, keukens, badkamers of houtrot werkzaamheden. Kortom zeer divers!

Als leerling timmerman krijg een leermeester toegewezen die jou de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Je wordt intensief begeleid waardoor je binnen afzienbare tijd jezelf ontwikkeld tot een allround vakman! Op je eerste werkdag wordt jij direct voorzien van een kledingpakket en gereedschappen, zodat jij direct goed van start kan gaan

Ben jij de kandidaat?
Dan wil jij jezelf graag gaan ontwikkelen tot een allround vakman. Ben je al een allround vakman, maar ben je toen aan nieuwe uitdaging? Ook dan zijn wij per direct opzoek naar jou! Het is belangrijk dat jij een goede motivatie hebt om er iedere dag weer wat moois van te maken!

Wat wij bieden
Een super gave werkplek waar jij als leerling timmerman de tijd krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een allround vakman!

Als leerling timmerman wort je verloond conform de bouw cao. Dit betekend een 4 weken salaris van minimaal EUR2100 en EUR2400 afhankelijk van je werkervaring. Daarnaast maak je gebruik van het tijd spaar fonds.

Bij Faber krijg je 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kortverzuimdagen en 10 / 13 seniorendagen als je daar voor in aanmerking komt.

Om jou ontwikkeling als leerling timmerman een extra boost te geven, krijg je per direct een opleidingsbudget van EUR500 tot je beschikking!

Bij Faber hebben wij een eigen spaarsysteem, waarmee jij als leerling timmerman ieder uur spaart voor mooie cadeaus. Hierbij kun je o.a. denken aan, gereedschap, huishoudelijke apparatuur, dagjes weg en nog veel meer

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Neem dan direct contact op met Bas Ijsinga! Bel of stuur een appje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]. Ben je in de buurt? Kom dan gerust binnenlopen voor een kop koffie bij ons op de vestiging in Rijssen. Mocht deze vacature niet iets voor je zijn en ben je benieuwd welke mogelijkheden Faber nog meer voor je heeft? Neem dan gerust contact met ons op!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten