Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij iemand die het beroep timmerman wel ziet zitten? Zoek dan niet verder! Een toonaangevend bouwbedrijf in de regio is per direct opzoek naar een leerling timmerman.

Welke werkzaamheden kan je verwachten?
Het bouwbedrijf voert verschillende werkzaamheden uit voor de woningcorporatie in Twente. Hierbij kun je o.a. denken aan vervangen van keukens en badkamers, plaatsen van nieuwe kozijnen, plafons en deuren. Dit enkel in de regio!

Als (leerling) timmerman ga je met een vaste collega op pad die jou intensief zal gaan begeleiden om jou de fijne kneepjes van het timmer vak bij te brengen. Gaat dit je goed af? Dan krijg je al snel de vrijheid om zelfstandig timmerman klussen uit te voeren.

Je begint je werkdag als timmerman eerst met een kop koffie aan de zaak. Hier neem je samen met de andere timmerlieden de planning van de dag door. Waarna je met een collega timmerman naar de klus gaat. Iedere vrijdag is er ruimte voor een vrijdagmiddag borrel en organiseert het bedrijf jaarlijks een uitje voor het hele personeel!

Ben jij de kandidaat?
Dan ben je iemand die zich graag wil gaan ontwikkelen als een zelfstandig timmerman! Uiteraard is het ook mogelijk om naast je opleiding hier te gaan werken. Het gaat namelijk om een erkend leerbedrijf!

Wat wij bieden
Als leerling timmerman wort je verloond conform de bouw cao. Dit betekend een 4 weken salaris van minimaal EUR2.100 tot EUR2.300, afhankelijk van je werkervaring of diploma’s. Daarnaast maak je gebruik van het tijd spaar fond (de vakantiebonnen van vroeger) en bouw je vanaf je eerste werkdag BPF bouwpensioen op.

Je krijgt bij Faber 25 vakantiedagen, 20 ATV dagen, 3 kortverzuimdagen en 10 / 13 seniorendagen als je daar voor in aanmerking komt.

Het is belangrijk dat jij niet stil blijft staan in de ontwikkeling als vakman. Daarom krijg je als timmerman bij Faber de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar te volgen. Dit uiteraard op onze kosten!

Daarnaast hebben wij een eigen spaarsysteem, waarmee jij als vakman ieder uur spaart voor mooie cadeaus. Hierbij kun je denken aan, gereedschap, huishoudelijke apparatuur, dagjes weg en nog veel meer.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Neem dan direct contact op! Bel of stuur een appje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of mail naar [stuur een e-mail]. Ben je in de buurt? Kom dan gerust binnenlopen voor een kop koffie bij ons op de vestiging in Rijssen. Mocht deze vacature niet iets voor je zijn en ben je benieuwd welke mogelijkheden Faber nog meer voor je heeft? Neem dan gerust contact met ons op
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten