Consolid

Fulltime Teamleider Logistiek, Strijen

Details van de functie

Logo Voor onze opdrachtgever in Strijen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Teamleider Logistiek. Je komt te werken op een bruisende logistieke vestiging binnen de grootste toeleverancier voor de installatietechniek van Nederland.

Bij de dag start wordt meteen duidelijk waar de focuspunten voor die dag liggen. Samen met je team bespreek je de distributieplanning die je die dag hebt gemaakt en luister je goed naar je collega's over wat er speelt. Als teamleider deel je ontwikkelingen, nieuws en vraag je extra aandacht voor veiligheid. Zo zorg jij er samen met je collega's voor dat het dagelijkse proces optimaal verloopt.

Op de vloer ben jij het eerste aanspreekpunt voor de logistieke medewerkers. In bepaalde situaties zal je snel ingrijpen wanneer dit nodig is. Na de ochtenddrukte heb jij tijd om stil te staan bij de optimalisatie van het logistieke proces. Dit is natuurlijk niet je enige taak voor de dag. Je maakt ook elke dag tijd voor administratie. Hierbij kan je denken aan het maken van de planning, het opstellen en uitdraaien van overzichten en het verwerken van diverse administratieve gegevens. Hierbij het je zowel contact met interne en externe afdelingen en klanten.

Ondanks je drukke planning van de dag ben jij ook scherp en zorg je er voor dat iedereen die aanwezig is op het overslagpunt zich strikt aan de veiligheidsregels houdt.

Natuurlijk is humor, het behouden van een goede werksfeer en coaching van de medewerkers ook een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket.
  • Werkdagen: Maandag tot en met vrijdag
  • Werktijden: Tussen 20.00 uur en 18.00 uur in vier verschillende diensten

Arbeidsvoorwaarden

Naast een functie waarbij jij jezelf kan blijven ontwikkelen bieden we jou het volgende:
  • Salaris conform cao Technische Groothandel
  • 8,33% Vakantiegeld
  • 25 Verlofdagen op jaarbasis
  • Dynamische functie waarbij jij je handen uit de mouwen kan steken
  • Functie voor langere tijd met optie tot overname
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid