Continu professionals

Assemblage Medewerker

  • Vacature
MBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
27 november 2021

Details van de functie

Logo Als assemblagemedewerker werk je mee in de technisch logistieke keten van de productieafdeling. Dit is een functie met veel diversiteit, vanaf het moment van ontvangen, controleren, lokaliseren, assembleren, spuiten en verpakken van producten tot het moment van uitlevering aan de klant. Dit doe je door:samen te werken met je collega?s;nauwkeurig te werken;de opleidingen te volgen die voor de functie noodzakelijk zijn;een actieve houding te hebben;flexibel inzetbaar te zijn voor de uiteenlopende taken binnen het proces.

Functie eisen
Wat zoeken wij in jou? Voor de functie van assemblagemedewerker beschik je over:een lbo-/mbo-niveau;technisch inzicht;enig logistiek inzicht;een zelfstandige werkhouding;een goede motivatie!

Arbeidsvoorwaarden
Het bedrijf hecht veel waarde aan de mensen die er werken, dus hier horen ook goede voorwaarden bij! Denk hierbij aan:flexibele werktijden;een mooi salaris tussen de 2200 en 2600, afhankelijk van jouw kennis en ervaring; een eigen sportschool; een eigen bedrijfsrestaurant;een goede werk/privť balans.

Info over het bedrijf
Het bedrijf is een producent van producten en onderdelen die worden gebruikt in de aandrijftechniek en industriŽle automatisering. Van engineering en design, van installatie tot het geven van trainingen aan gebruikers: dit bedrijf biedt het allemaal. Een innovatief familiebedrijf dat bijna 90 jaar bestaat, waarbij persoonlijke benadering belangrijk is.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals