Luba Uitzendbureau

Machine Operator

Details van de functie

Logo Over de functie

Als machine operator ontvang je werkopdrachten via de computer. Je zorgt voor aanvoer van het plaatmateriaal en de bedient de lasersnijmachine, kantbank en zwenk-buigmachine. Uiteindelijk verzamel je per productorder de materialen, controleert deze op volledigheid en levert die af bij de lassers. Daarnaast ben je bereid om, waar nodig, bij te springen met andere productiewerkzaamheden. Je werkt in een twee ploegensysteem, dagploeg en avondploeg. De werktijden zijn van 06:00-15:00 uur of van 14:00-22:00 uur.

Over het bedrijf

Deze organisatie is een zeer succesvol bedrijf dat kwalitatief hoogwaardige eigen producten ( schakelkasten en dakluiken) ontwikkelt, produceert en verkoopt. Zij werken met 38 collega's aan deze prachtige producten en we onderscheiden ons door een focus op Operational Excellence en Innovatiekracht.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau