Luba Uitzendbureau

Drukker - leerling

  • Vacature
  • Vast contract
VMBO
  • Noord-Brabant
Werkendam
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als hulp/leerling drukker ben je samen met de drukkers verantwoordelijk voor een perfecte productie. Je zorgt voor de aanvoer, het uitpakken en klaarzetten van papier, drukplaten en inkt. Tijdens je werk word je goed ingewerkt door vakmensen zodat ook jij een volwaardig vakman/vakvrouw wordt. Het betreft een 36-urige werkweek in een 4-ploegendienst.

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf vangen ze het hele drukwerkproces onder één dak. Door te kiezen voor complementaire persformaten en (afwerkings)mogelijkheden en een grote eigen papiervoorraad kunnen ze flexibel en concurrerend op klantvragen reageren. En daar investeren ze voortdurend in. Om die capaciteit optimaal te benutten, draaien ze 24 uur per dag, zes dagen in de week. Het is een mooi bedrijf met een prettige werksfeer, waar voor mensen die hard willen werken voldoende doorgroeimogelijkheden zijn!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau