Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman

  • Vacature
  • Noord-Holland
Beverwijk
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij zal ongeveer twee ŗ drie ketels per dag maken in een schone/hygiŽnische ruimte (cleanroom) in Beverwijk. Tijdens jouw werkzaamheden staat het vervaardigen van eindproducten op basis van een receptuur centraal. Jij komt aan op het werk en bekijkt wat er op het programma staat voor vandaag. Jij bijt het spits af en zorgt ervoor dat de productie opgestart kan worden. Jij bent zelfverzekerd en weet precies wat je doet wanneer jij de grondstoffen met precisie afweegt, toevoegt en mengt. De formuleringen en werkomschrijvingen geven jou de handvatten die jij nodig hebt om hťt allerbeste eindproduct te produceren. Hierbij hoort ook het om- en/of afstellen van de productieapparatuur, het voorkomen, signaleren en oplossen van fouten en het waarborgen van onze hoge productkwaliteit. Als er iets mis gaat, los jij dit op met jouw kennis, zodat de ketel/machine weer draaiende wordt. Je spuit onder andere de ketel schoon met een hoge drukspuit. Voor de ontwikkeling van nieuwe producten weet jij de apparatuur zů in te stellen dat dit altijd een succes is. Je werkt nauw samen met de ploegleider, lijnhoofd en kwaliteitsdienst.

Je gaat vaak rond 7:00 uur beginnen met het werk en bent rond 17:00 uur klaar. De werktijden kunnen wel uitlopen, daardoor is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent. Je hoeft geen echte elektricien te zijn, maar wel beschikken over technische kennis.

Over het bedrijf

Dit snel groeiende bedrijf creŽert alles wat de huid verzorgt, lekker laat ruiken, beschermt of reinigt. In de fabriek in Beverwijk maken zij aan hun eigen lopende band natuurlijke cosmetica producten. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf: of het nu gaat om het selecteren van de grondstoffen of de manier waarop ze met hun mensen omgaan, duurzaam is de standaard. De fabriek richt zich op zero waste en uitstoot. Ze werken puur en alleen met vaste leveranciers die, stuk voor stuk, ook allemaal werken volgens een duurzaamheidsbeleid. Al deze inhoud verdient een gelijkwaardige verpakking en is alles volledig recyclebaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau