Luba Uitzendbureau

Medewerker Klantenservice

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Nieuw Vennep
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij ontvangt alle binnenkomende klanten en vertelt ze van alles over het bedrijf. Jij brengt ze in contact met de adviseur in de showroom en je zorgt er ook voor dat de showroom er netjes uitziet. Het beheren van de agenda's van de adviseurs valt ook onder jouw werkzaamheden. Wanneer de telefoon gaat, pak jij deze op. Jij voorziet klanten van advies, plant een afspraak in of schakelt door naar de juiste afdeling.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever maakt kunststof kozijnen op maat voor uiteenlopende klanten, van particulieren tot aannemers tot woningcorporaties. Er is een showroom waar klanten verschillende uitvoeringen kunnen bekijken. Het is een mooi en groeiend bedrijf met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau