Luba Uitzendbureau

Inkoper

  • Vacature
  • Zeeland
Nieuwdorp
26 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Als inkoper start je de werkdag gezellig met collega's onder het genot van een bakje koffie of thee. Met het team worden de prioriteiten gesteld van de werkdag en een verdeling gemaakt wie welke taken oppakt. Daarna ga je aan de slag! Als inkoper ben je verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen interne klanten. Hierbij verzorg je het gehele inkoopproces. Je zoekt geschikte leveranciers, organiseert tenders, kijkt kritisch naar de voorstellen, overlegt met de klant en stelt de definitieve contracttekst op. Daarbij werk je samen met verschillende afdelingen. Ook vind je het leuk om ideeŽn en verbeterpunten aan te dragen.

Als inkoper ben jij verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten. Het gaat om de inkoop van technische projecten, van diensten voor de operationele afdelingen en voor de ondersteunende afdelingen. Je werkt nauwkeurig en biedt op basis van een goede probleemanalyse gestructureerde oplossingen aan. Je onderhandelt op grond van argumenten en met respect voor ieders belangen. Je bent kritisch, analytisch en je werkt oplossingsgericht.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever staat voor duurzaam en integraal afvalbeheer. Als bedrijf worden hoogtechnologische toepassingen met een maatschappelijke meerwaarde gecreŽerd. Er wordt steeds gezocht naar de meest innovatieve oplossingen voor het beheer van zowel huishoudelijk als industrieel afval. Jouw toekomstige werkgever groeit snel, zowel in binnen- als buitenland. In totaal bestaat het bedrijf momenteel uit meer dan 1600 medewerkers. De werklocatie is in Nieuwdorp.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau