Luba Uitzendbureau

Operator - leerling

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Sassenheim
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als operator in opleiding ga jij alle kneepjes van het vak leren bij dit bedrijf. Jij wordt samen met je collega's verantwoordelijk voor de afdeling waar voornamelijk vlees wordt gesneden. Je gaat alle machines leren bedienen en kleine storingen verhelpen indien deze optreden. Op deze afdeling worden verschillende producten gemaakt en elk product vereist een andere aanpak. Elk product moet een ander etiket, daarnaast moeten deze producten ook gecontroleerd worden op bepaalde productienormen en kwaliteitsnormen. Hierin heb jij een frequent controlerende rol om in te spelen, hierbij zul je zo nodig apparaten bijstellen, efficiŽnt product en etiket wissel uitvoeren en tot slot verzorg jij ook het intern transport van het eindproduct.

Je begint eerst in de dagdienst en op termijn ga je ook in ploegen werken. Werktijden van de ploegen zijn van 06:00-15:00 uur en 15:00-00:00 uur.

Over het bedrijf

Je werkt voor een echt familiebedrijf dat voedingsmiddelen levert aan grote retail- en horecabedrijven in Nederland. Ze hebben een breed assortiment van brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren, wat jouw werk lekker afwisselend maakt. Je werkt in leuk team met collega?s. Er wordt aandacht besteed aan gezelligheid, zo is er regelmatig een bedrijfsuitje en lunchen jullie met de pauze samen in de bedrijfskantine. Ook wordt aan iedere werknemer aandacht besteed. Hierdoor voelt niemand zich een nummer binnen het bedrijf, maar word je echt gehoord.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau