Luba Uitzendbureau

Industrieel schoonmaker

Details van de functie

Logo Over de functie

Word jij de nieuwe collega bij dit schoonmaak bedrijf? Niets geen saaie kantoorpanden, maar industriŽle schoonmaak in een fabriek. Je gaat de vloeren doen, alles afnemen en ook het schoonmaken van de machines. Je gaat dan voornamelijk met een plamuurmes de resten cacao uit de machine halen, zodat ze weer fris en schoon verder kunnen met de machine. Uiteraard staat die dag de machine uit.

Je werkt 38 uur en je werktijden zijn van 07:00 tot 15:15 uur. Je werkt 1 dag 8 uur en daarna werk je 4 dagen van 7,5 uur.

Over het bedrijf

Dit schoonmaakbedrijf heeft 32 medewerkers werken in de machines, je staat dus niet alleen maar zult tussen de 4 a 6 schoonmaak collega's hebben afhankelijk van de grote van de fabriek. De fabrieken zijn gevestigd in Wormer en Zaandam.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau