Luba Uitzendbureau

Expeditie medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zeeland
Burg Haamstede
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als expeditie medewerker binnen dit bedrijf ben je veelzijdig bezig. Van orderpicken, gereed maken van verzendingen, het vastleggen daarvan en de administratieve taken in orde maken. De functie kan fysiek zwaar zijn want je bent heel de dag aan het staan, bukken en tillen. Continue in beweging dus!

Het is binnen deze functie belangrijk dat je secuur te werk gaat en zorgvuldig omgaat met de goederen. Deze zijn kwetsbaar en daar dient voorzichtig mee om te gaan worden. Naast dat je zorgvuldig te werk gaat weet jij van aanpakken en ben je leergierig ingesteld om bijvoorbeeld door te kunnen groeien binnen het bedrijf.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een indrukwekkende manier van hun producten produceren. Ze staan erom bekend dat ze een hecht team hebben van elke dag weer een leuke werkdag van maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau