Luba Uitzendbureau

Productie planner assemblage

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Oestgeest
26 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Gaat jouw hart sneller kloppen van het strak organiseren van assemblagelijnen? En wil je dit graag doen bij een groeiend en innovatief productie bedrijf? Dan hebben wij een mooie uitdagende functie open staan. Je komt te werken in een dynamische omgeving waar het opspeuren en oplossen van problemen en het maken van strakke communicatie planningen tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoort.

Je werkzaamheden bestaan uit het controleren en monitoren van de voorraad-niveaus en zorgen dat de assemblage planning aansluit of de behoefte. Hiernaast is het ook van belang dat de middelen binnen de organisatie op een efficiŽnte manier worden ingezet en dat er een goede samenwerking is met andere afdelingen zoals productie, spuit, giet en inkoop. Natuurlijk komt hier ook wat administratief werk bij kijken zoals het opstellen van rapporten, overzichten en planningen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf wat de laatste tijd enorm gegroeid is. De focus van het bedrijf ligt op innovatie en product-gedrevenheid en de producten worden in meer dan 60 landen verkocht. De productie en ontwikkel kennis is zeker aanwezig in het bedrijf en hier is jouw nieuwe werkgever erg trots op. Voor de uitbreiding van de supply chain afdeling zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau