Luba Uitzendbureau

Assistent bedrijfsleider

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wormerveer
26 januari 2022

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij een dynamisch gordijnenatelier is een mooie baan vrij gekomen als enthousiaste assistent bedrijfsleider. Jij gaat samen met de bedrijfsleidster het complete productie proces van het atelier runnen. Dit betekent het aansturen maar ook grote delen van de dag zelf meewerken in de productie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het managen van het logistieke proces. Dit proces loopt van binnenkomst van de stof tot de aanlevering van het eindproduct aan de vervoerder. Ook de bijkomende administratieve taken horen tot je werkzaamheden.

Over het bedrijf

Dit bedrijf maakt gordijnen voor particulieren in opdracht van woninginrichters, binnenhuisarchitect en grootwinkelbedrijven zoals bijvoorbeeld de Hema. Het bedrijf zit sinds juni in een spiksplinternieuw pand in Wormerveer. Dus als jij aan de slag gaat heb je alleen het beste en het nieuwste van het nieuwste!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau