Luba Uitzendbureau

Machine operator spuitgiet

Details van de functie

Logo Over de functie

Ben jij bekend met het instellen, afstellen en bedienen van spuitgietmachines, blaasmachines, robotarmen en verschillende automatiseringsmachines? En zijn alle onderhoudswerkzaamheden en processen omtrent deze functie iets waar jouw technische hart sneller van gaat kloppen? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Naast bovenstaande taken behoort het zorgdragen voor het verpakken en administreren van productievolumes, bewaken en naleven van de veiligheidsregels en het volgen van kwaliteitsinspectie processen ook tot de dagelijkse werkzaamheden. De werkzaamheden voer je uit in een team van 8 a 9 andere collega?s in een hoog technische en geautomatiseerde omgeving. EfficiŽntie en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf wat de laatste tijd enorm gegroeid is. De focus van het bedrijf ligt op innovatie en product-gedrevenheid en de producten worden in meer dan 60 landen verkocht. De productie en ontwikkel kennis is zeker aanwezig in het bedrijf en hier is jouw nieuwe werkgever erg trots op. Het bedrijf is op zoek naar een Machine operator. Het bedrijf streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van de eindproducten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau