Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat aan de slag op de vestiging Wormerveer of Amsterdam-Noord. Hier wordt je allround magazijnmedewerker en ben je bezig met binnenkomende klanten en help je mee met alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn. Hierbij hoort het adviseren van de bouwmaterialen, hout en/of installatiematerialen aan de klant en het inladen van auto of vrachtwagen. Hierbij is een commerciŽle en representatieve presentatie belangrijk. Verder zijn veel voorkomende werkzaamheden orderpicken, laden/lossen en het netjes houden van het magazijn. De bouwmarkten zijn geopend van 06:30 tot 17:00. Hierdoor heb je verschillende diensten waarbij je in de avonduren de klantbestellingen klaar zet.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf die in het bezit is van 2 bouwmarkten en diverse keukenzaken. Het is een bedrijf waar ze diverse takken hebben, zo ook een infra tak. Voor deze tak van sport zoeken wij dus een uitvoerder. Binnen dit bedrijf heerst er een gezellige sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau