Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Voorhout
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf is geen dag hetzelfde. Sterker nog, elk seizoen zien je werkzaamheden er anders uit. Dit vind je geen probleem, je krijgt juist energie van een divers takenpakket. Je kan bijvoorbeeld denken aan de volgende werkzaamheden: met de heftruck kisten verplaatsen en stapelen, helpen bij het planten, selecteren, beregenen en rooien, in de schuur meewerken aan de verwerking en opslag van de bollen, bemannen van de sorteerlijnen en ervoor zorgen dat de schuur netjes blijft. Kortom, een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden!

Over het bedrijf

Dit familiebedrijf bestaat al tientallen jaren en focust zich op de productie van bloembollen. Je kan hier deel van uit gaan maken. Met meerdere locaties in binnen- en buitenland zijn zij een grote speler in de productie van bloembollen. Het is hard werken bij dit bedrijf, maar dat wordt beloond met veel gezelligheid en waardering.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau